NEZADOVOLJNI EMISJOM

HTV ukinuo 'Hit show' Marka Tolje

29.01.2013 u 14:33

Bionic
Reading

Hit show Marka Tolje ukinut je nakon samo jedne emisije, a tportal neslužbeno doznaje i da je v.d.urednik Zabavnog programa Velimir Đuretić stavio svoj mandat na raspolaganje te da će biti smijenjen

'Odlukom programskog vodstva HTV-a emisija Zabavnog programa 'Hit show' neće se nastaviti emitirati. Programsko vodstvo smatra da emisija nije opravdala očekivanja', stoji u priopćenju s HTV-a.

Podsjećamo, 'Hit show Marka Tolje', koji između ostalih potpisuje Joško Lokas, očito je uzbunio duhove na HTV-u nakon poluprovokativnih skečeva, izjava i nastupa Leta 3 s kontroverznom pjesmom u prvoj emisiji. Ni kritike na račun emisije nisu bile povoljne. I Tolja je u jednom trenutku izjavio:'Nisu me još zvali iz Glasa Koncila, a ako nisu dosad, valjda ni neće. O tome ćemo sljedeći tjedan, ako bude druge emisije'.

'Nemamo što puno dodati, to je odluka uredničkog kolegija koji je stava da ta emisija nije ispunila očekivanja. Show jednostavno nije uspio. Reakcije gledatelja bile su takve da je zaključak bio da je to bolje ukinuti', pojasnili su nam s HTV-a, na kojem se još ne zna koja će se emisija prikazivati u terminu koji je trebao biti rezerviran za 'Hit show'.

Na našu primjedbu kako HTV više nema podatke o gledanosti te pitanje zašto su tako brzo ukinuli emisiju, a da joj nisu dali drugu šansu, dobili smo obrazloženje da HTV nije komercijalna televizija i da ih ne zanimaju podaci o gledanosti. 'Ovdje je sporan bio sadržaj i čitav koncept nije sjeo.'

Kako neslužbeno doznajemo da je cijena jedne emisija, a snimljene su dvije, s tim da se druga nikada neće emitirati, bila oko 300 tisuća kuna.