MILJENIK ŽENA

Hoće li zagonetna ljepotica odvesti vječitoga neženju pred oltar

05.07.2018 u 19:38

Bionic
Reading

Holivudski miljenik žena Gerard Butler već neko vrijeme ljubi ljepoticu Morgan Brown. Iako izbjegavaju medije i javna događanja, par ne može sakriti svoju zaljubljenost, a strani mediji tvrde kako se uskoro spremaju i za novi veliki korak u svojoj vezi. Zbog toga se mnogi pitaju hoće li zagonetnoj Brown uspjeti ono što nije nijednoj do sada - odvesti vječitoga neženju pred oltar

Američki magazin Page Six tvrdi kako su iz pouzdanih izvora doznali da Gerard Butler uskoro planira useliti s misterioznom brinetom Morgan Brown o kojoj javnost ne zna mnogo.

Poznato je, međutim, da je osvojila škotskog zavodnika koji je tiha patnja mnogim ženama diljem svijeta, a kako je krenulo uskoro bi ga mogli gledati i pred oltarom.

Gererd Butler i Morgan Brown Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Butler je prema tvrdnjama neimenovanih izvora prodao svoj luksuzni stan na Manhattanu u New Yorku te s djevojkom već neko vrijeme obilazi tržište nekretnina tražeći novi dom.

'Stvari između njih dvoje poprilično su ozbiljne. Gerry je prodao svoj stan i sada traži veći u koji će se useliti s Morgan. Već su pogledali nekoliko stanova, a za oko im je zapeo jedan za koji se raspituju kako bi ga mogli preurediti. On želi da interijer bude više rustikalan jer voli takav ambijent, a imao ga je i u starom domu', otkrio je za Page Six izvor blizak slavom glumcu.

Inače zgodna brineta i 48-godišnji glumac u vezi su od 2014., a prošle su godine u kolovozu imali kratki prekid nakon kojeg su ponovno shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.