izabrao svoju stranu

Gerard Butler otkrio ljubi li se bolje Jennifer Aniston ili Angelina Jolie

18.01.2018 u 13:11

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih ljubavnih trokuta svih vremena definitivno je onaj Brada Pitta, Jennifer Aniston i Angeline Jolie o kojem i dan danas mnogi nerado pričaju, međutim slavni glumac Gerard Butler hrabro se opredijelio za jednu od zaraćenih strana

Vječite suparnice Jennifer Aniston i Angelina Jolie i 13 godina nakon skandalozne afere ne prestaju biti aktualna tema.  Pokazao je to u svom posljednjem televizijskom intervjuu holivudski glumac Gerard Butler koji jako dobro poznaje obje kolegice.

S Angelinom je glumio u zajedničkom akcijskom projektu Lara Croft Tomb Raider 2003., dok je s Jennifer surađivao na komediji Bounty Hunter 2010. godine. Tijekom oba filma imao je prilike i poljubiti ove dvije ljepotice, pa ga je voditelj natjerao da otkrije tko je u tome bolji.

'Jennifer Aniston, evo rekao sam to i možda vas iznenadio', kazao je kroz smijeh 48-godišnji škotski glumac i tako oduševio i drugog gosta u studiju, slavnog repera 50 Centa, koji se odmah uključio u razgovor.

'O ne, ne, ne, ovo je tako dobro', rekao je popularni glazbenik kojeg ćemo uskoro s Gerardom moći vidjeti i u novom filmu 'Den Of Thieves'. 

  • +10
Gerard Butler Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo Brad Pitt spetljao se s Angelinom 2005. tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith' te ga u novoj romansi tada nije spriječio ni dugogodišnji brak s Jennifer.

Odmah nakon rastave od Aniston nastavio je svoj odnos s atraktivnom glumicom te su nakon devet godina veze tijekom koje su dobili troje biološke djece, a troje posvojili, 2014. stali pred oltar. No, bračna sreća nažalost nije dugo potrajala pa su 2016. potpisali papire za razvod te još uvijek vode pravnu bitku oko skrbništva za djecu.

  • +14
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jennifer je u međuvremenu pronašla novu ljubav te je danas u braku s glumcem Justinom Therouxom.