KRITIČNO

Hoće li se Sulejman probuditi iz kome?

17.12.2012 u 15:25

Bionic
Reading

Posljednje ovogodišnje emitiranje dvosatne epizode serije 'Sulejman Veličanstveni' donijelo je mnogo napetosti – pobunjenici napadaju Ibrahim-pašu i njegovu obitelj, Hurem se ostavlja dvorskih igrica, a vladar Osmanskog Carstva je u kritičnom stanju

Napetosti neće nedostajati niti u večerašnjoj epizodi u kojoj će Ibrahim-paša pokušati spasiti živote svoje obitelji obračunavanjem s učenicima misterioznog pobunjenika, dok će dvorski liječnik Jasef-efendija pokušati probuditi Sulejmana iz nesvijesti.

Svi će biti zabrinuti za sultana koji se neće buditi iz kome. Za to vrijeme, Ajbige i Bali-beg tražit će načine kako otkazati vjenčanje, prije negoli ih sultanova straža vrati na dvor. Hoće li u tome uspjeti, gledatelji će doznati u novoj epizodi večeras, u ponedjeljak, 17. prosinca, u 21 sat na RTL Televiziji.

Vrhunac jučerašnje večeri bila je scena u kojoj Sulejman pred sinom Mustafom iznenada pada u nesvijest. U tom trenutku više od rekordnih milijun gledatelja napeto je pratilo što se događa.