Ne MOŽE JE PREBOLJETI

Hoće li mu oprostiti nevjeru? NBA zvijezda još uvijek pokušava osvojiti srce slavne Kardashianke

03.12.2019 u 21:30

Bionic
Reading

Nakon što je izašao isječak iz najnovije epizode reality showa 'Keeping Up wit the Kardashians' koja prati živote najpoznatijeg klana Kardashian-Jenner, obožavatelji Khloe Kardashian zapitali su se hoće li reality zvijezda po drugi put oprostiti nevjeru ocu svog djeteta, košarkašu Tristanu Thompsonu

Khloé Kardashian i Tristan Thompson prekinuli su svoju ljubavnu vezu nakon što je u medije dospjela vijest o ljubavnom trokutu između reality zvijezde, košarkaša i Jordyn Woods, najbolje prijateljice Khloeine sestre Kylie Jenner. Khloe je NBA zvijezdi već jednom prešla preko preljuba koji se dogodio kada je reality zvijezda bila u visokom stupnju trudnoće, no nakon što je saznala da ju je ponovno prevario, odlučila je staviti točku na njihov odnos.

Khloe i Tristan otada su u platonskom odnosu, prvenstveno zbog njihove jednogodišnje kćeri True Thompson nad kojom dijele skrbništvo. Oboje su se trudili biti u korektnim odnosima, a Khloe je Tristana čak pozvala na rođendansku zabavu njihove kćeri.

Činilo se kao da su oboje krenuli svojim putem, posebice nakon što je košarkaš viđen u društvu nepoznate djevojke za koju su mediji pisali da je nova ljubav NBA zvijezde. No, onda je najnovija epizoda reality showa 'Keeping Up with the Kardashians' dala naslutiti kako košarkaš nema namjeru tako lako odustati od majke svog djeteta.

Tijekom video poziva koji su vodili Khloe i Tristan slavni košarkaš svojoj bivšoj partnerici izjavljuje ljubav, a njegovu rečenicu Khloe nije baš najbolje prihvatila. Tristanovo 'volim te' Khloe vjerojatno nije očekivala ili jednostavno ne dijeli iste emocije prema svom bivšem parteru, pa je uzvratila s 'hvala'.

Nakon što se pozdravila s kćerkicom koja je u to vrijeme bila na čuvanju kod oca te završila poziv Khloe je Tristanov izljev ljubavi prokomentirala sa svojim najboljim prijateljicama, rekavši kako 'ne zna što odgovoriti na to'.

'Već sam ranije vidjela u kojem ovo smjeru vodi i ne uživam u tome. Zašto bih željela napraviti to po treći put?', rekla je slavna Kardashianka, aludirajući na ponovno stupanje u vezu s Tristanom koje bi se, u slučaju da mu oprosti preljub, dogodilo po treći put.

  • +8
Khloe Kardashian Izvor: EPA / Autor: ALEX GALLARDO

Kardashianka je dosad bila poprilično otvorena o svom odnosu sa slavnim košarkašem. Nakon što je saznala za preljub, reality zvijezda je na svom Twitteru podijelila nekoliko objava na tu temu.

'Ovo je bio užasan tjedan za mene i znam da je svima već zlo od ovoga, kao i meni. U vrtlogu sam emocija i rekla sam stvari koje možda nisam trebala. Iskreno, to što me Tristan prevario i ponizio nije bio toliki šok na kraju krajeva. Ono što mi je teže palo je to što me je povrijedila osoba s kojom sam bila bliska. Netko koga sam voljela i tretirala kao vlastitu mlađu sestru. No, Jordyn ne treba kriviti za raskol moje obitelji. To je Tristanova krivica. Moram nastaviti živjeti dalje i okrenuti se onome što je važno, obitelji, svom zdravlju i svojoj predivnoj bebi True', napisala je u ožujku Kardashianka.