UNATOČ SVEMU

Hladna dobrodošlica poljuljala je njegovu odluku: Princ Harry želi izbjeći novi susret s obitelji

27.04.2021 u 11:25

Bionic
Reading

Zbog hladnog dočeka na sprovodu djeda, princa Philipa, princ Harry razmišlja o tome da u srpnju, kada bi se trebala javnosti predstaviti statua njegove majke povodom njezinog 60. rođendana, ipak ne dođe kući, a sve kako se ne bi morao ponovno susresti sa članovima kraljevske obitelji

Kako je otkrio izvor blizak Harryju i Meghan, vojvoda od Sussexa bio je nemalo iznenađen hladnom dobrodošlicom koju mu je priredila njegova obitelj kada je stigao iz Los Angelesa u London na sprovod djeda, princa Philipa, da zbog svega razmišlja vrijedi li uopće krenuti u srpnju na novi put kući.

35-godišnji Harry, koji sa svojom trudnom suprugom Meghan Markle i njihovim sinčićem Archijem živi u luksuznoj vili u Santa Barbari, trebao se vratiti u Veliku Britaniju ponovno ovog ljeta i to na predstavljanje kipa njegove pokojne majke princeze Diane, na dan kada bi, da je živa, proslavila svoj 60. rođendan.

  • +16
Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Kako tvrde dobro upućeni u odnose i situaciju u kraljevsku obitelj, Harry bi se mogao izvući od putovanja drugim djetetom, budući da bi mu se kćerka trebala roditi ovog ljeta. Taj izgovor mogao bi biti prihvaćen bez pogovora, pa nikoga ne bi začudilo da se takav scenarij i odigra.