kakav prizor

Hlače i donje rublje im ne trebaju: Matthew McConaughey i njegova supruga Camila motore voze goli

06.12.2023 u 18:59

Matthew McConaughey i Camila Alves

Izvor: Profimedia / Autor: Pantalones / Planet / Profimedia

Bionic
Reading

Glumac Matthew McConaughey i njegova supruga Camila Alves udružili su snage i zajedno su snimili reklamu za njihov brend tekile, a jedno je sigurno – ovi prizori dugo će ostati upamćeni

Matthew McConaughey i supruga Camila Alves uživaju u zajedničkoj vožnji motorima, što i ne bi bilo neobično da to ne rade bez donjeg rublja. Naime, 53-godišnji dobitnik Oscara i njegova supruga, 41-godišnji model Camila provozali su se na motorima bez donjeg rublja i to sve u svrhu promocije njihovog brenda tekile Pantalones Organic.

'Svijetu ne treba još jedna celebrity tekila, ali tekili bi sigurno dobro došlo malo izazova. Pantalones je najbolja stvar koju smo napravili s odjevenim hlačama,' poručio je ovaj poznati i vrlo hrabar par.

Njihovo novo piće opisano je kao super-premium organska tekila stvorena da slavi zabavu, činjenje dobra i ne shvaćanje života preozbiljno.

McConaughey je također otkrio da on i Camila nikada nisu bili razdvojeni dulje od devet dana, što se dogodilo prošlog mjeseca.

CAMILA ALVES

Inspirirajte se western stilom: Ove čizme baš uvijek dobro izgledaju uz traperice

Pogledaj galeriju

Camila i Matthew upoznali su se 2006. u Joan's clubu u Kaliforniji. Praktički odmah su 'kliknuli', a Matthew je pozvao Camilu na piće s njim i njegovim prijateljima za stolom. Impresionirala ga je kada je progovorila portugalski, na što je on odgovorio jednakom mjerom jer također tečno govori taj jezik.

'Tri večeri kasnije otišli smo na naš prvi spoj i tad sam znao da sljedeće večeri želim ići na drugi spoj... I želio sam izaći s njom narednih devet godina. Samo s njom, ne s bilo kim drugim', rekao je za časopis People.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'