SVE ZA NJEGA

Iznenađenje Camile Alves: Ovome se Matthew McConaughey nije nadao

19.09.2023 u 15:32

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac Matthew McConaughey zasigurno se nije nadao toliko velikom uspjehu njegove knjige 'Greenlights', koja je već 100 tjedana na samom vrhu najprodavanijih knjiga prema New York Timesu, a povodom toga, jedna od najvažnijih zgrada u New Yorku 12. rujna bila je obojana u zeleno. Za to dio zasluge ima i njegova supruga Camila Alves

Moglo bi se reći da Matthew McConaughey sve čega se dotakne pretvara u zlato. Ne samo da je iznimno uspješan kao glumac, sada se pokazao i odličnim piscem. Njegova prva knjiga 'Greenlights' svjetlo dana ugledala je 20. listopada 2020. godine i preko noći je postala bestseller.

Na prvom mjestu najprodavanijih knjiga New York Timesa našla se odmah u prvom tjednu, a u rujnu ove godine obilježeno je punih 100 tjedana provedenih na samom vrhu.

Kako bi obilježio taj golemi uspjeh, odano mu je i posebno priznanje, a što mu je otkrila supruga, Camila Alves. Ona ga je iznenadila u New Yorku, otkrivši mu da će Empire State Building u njegovu čast 12. rujna zasjati u zelenoj boji.

CAMILA ALVES

Inspirirajte se western stilom: Ove čizme baš uvijek dobro izgledaju uz traperice

Pogledaj galeriju

Kako je izgledao taj poseban trenutak otkrio je sam McConaughey na svom Instagram profilu. U videu je u prvom planu njegova supruga Camila Alves koja u ruci drži knjigu s rukom ispisanim stranicama. Na njima je ispisala zašto je ona tu i što njega čeka.

'Prije tri godine predstavio si 'Greenlights' svijetu. Pa, blizu si toga da punih 100 tjedana budeš na listi bestsellera New York Timesa. Zapalit ćemo nebo iznad New Yorka u zeleno ljubavi', riječi su ispisane u knjizi koje je McConaughey pročitao na glas.

PREPUNE TRIBINE

Finale US Opena nisu propustile ni brojne poznate face; pogledajte tko je sve bio

Pogledaj galeriju

I uistinu, kada je pao mrak, McConaughey je izašao na ulice New Yorka i usnimio zeleni Empire State Building.