na odmoru

Hitno hospitaliziran: Elton John prenoćio u bolnici nakon što se srušio u svojoj vili

28.08.2023 u 17:29

Bionic
Reading

Slavnom pjevaču pozlilo je na odmoru, a predstavnici za medije objavili su kako je već u ponedjeljak ujutro otpušten u dobrom stanju

Kultni pjevač Elton John u nedjelju se srušio u svojoj vili u Nici te je hitno prebačen na pregled na ortopedsko odijeljenje bolničkog centra Princeza Grace u ​​Monaku.

Zabrinjavajuće vijesti o narušenom zdravlju 76-godišnje glazbene legende dobile su sretan epilog tijekom jutra kada je njegov predstavnik iznio dobre vijesti:

'Možemo potvrditi da je poslije jučerašnjeg pada u svom domu na jugu Francuske, Elton posjetio lokalnu bolnicu kao mjeru predostrožnosti. Nakon pregleda, jutros je odmah otpušten i sada se vratio kući i dobrog je zdravlja', stoji u priopćenju.

na francuskoj rivijeri

Morske radosti: Elton John u društvu supruga hvata boju i pokazuje zanimljiv ljetni stajling

Pogledaj galeriju

Elton John nedavno je završio svoju turneju 'Farevell Fellov Brick Road' te se uputio na odmor u Europi sa suprugom Davidom Furnishem i njihova dva sina te prijeteljima koji su im se pridružili na luksuznoj jahti.

Fotoreporterima nije promaklo niti njegovo uživanje na palubi broda na kojoj je uživao u efektnoj kombinaciji, odjeven u Gucci od glave do pete.