ZAVODLJIVA NA PLAŽI

[VIDEO] Prošlo je 30 godina od spota 'Wicked Game', a lijepa Helena Christensen izgleda bolje no ikada

13.05.2019 u 16:07

Bionic
Reading

Kada je 1986. ponijela titulu Miss Universe Danske, danas 50-godišnja Helena Christensen vjerojatno nije niti sanjala da će ostvariti nevjerojatnu modnu karijeru. Ubrzo je postala jedan od najtraženijih modela 90-ih, a onda se dogodio i spot koji joj je otvorio mnoga vrata. Danas, 30 godina od snimanja spota sa Chrisom Isaacom, lijepa Dankinja i dalje izgleda senzacionalno

Kada je te davne 1989. godine Chris Isaac objavio spot za pjesmu 'Wicked Game' mnogi su ostali bez riječi. I dan danas mnogi se sjećaju crno-bijelog spota, snimanog na pješčanoj plaži, prepunog senzualnih i erotičnih dodira s nevjerojatno lijepom ženom, čije zelene oči teško da ćete zaboraviti.

Chris Isaak - Wicked Game(Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Riječ je o jednoj od najljepših žena svijeta, Dankinji Heleni Christensen, koja je 90-ih, zajedno sa Claudijom Schiffer, Cindy Crawford, Naomi Campbell i Lindom Evangelistom suvereno vladala modnim pistama i bila jedan od supermodela.

Helena Christensen danas ima 50 godina, a na izgledu joj i dalje mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke. Na svom Instagram profilu atraktivna je Dankinja objavila fotografije s plaže, na kojima pozira u jednodijelnom ljubičastom kupaćem kostimu, a kojom je mnoge podsjetila upravo na scene iz spota 'Wicked Game'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌊 💙 @staerkandchristensen 👙

Objavu dijeli Helena (@helenachristensen)

Inače, svoju modnu karijeru započela je 1986. kada je ponijela titulu Miss Universe Danske, a nakon toga postala je jedna od najpoznatijih supermodela svijeta, rame uz rame s Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudijom Schiffer.

  • +12
Helena Christensen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia