NJEMAČKA LJEPOTICA U SAMOIZOLACIJI

Heidi Klum se javila iz kreveta: Sumnja na koronavirus, ali ne uspijeva se testirati

13.03.2020 u 23:55

Bionic
Reading

Njemački supermodel Heidi Klum propustila je prije nekoliko dana snimanje Američkog supertalenta. U petak se putem Instagram Storiesa javila iz kreveta i otkrila kako sumnja na koronavirus

Klum je viđena u utorak kako dolazi na snimanje pjevačkog showa u kojem se nalazi u ulozi suca, ali američki su mediji kasnije izvjestili da snimanje zbog bolesti nije odradila.

Izvor blizak showu potvrdio je kako je Klum bolesna napustila snimanje i otišla na kućni oporavak, na kojemu je bila i u srijedu.

Američki supertalent je jedan od rijetkih emisija u SAD-u koji se još uvijek snima u studiju pred publikom, iako su se mnogi drugi showovi zbog straha od koronavirusa odlučili za snimanje bez publike.

Vidno bolesna Klum javila se u petak putem videa objavljenog na Instagram Storiesu, kako bi objasnila obožavateljima zašto je neće gledati u sljedećoj epizodi showa.

'Pozdrav svima. Željela bih vam objasniti zašto me nećete vidjeti u stolcu Američkog supertalenta. Osjećala sam se bolesno, kao da imam vrućicu, kašljala sam i curio mi je nos pa sam radije otišla kući kako ne bih zarazila druge ljude', kaže Heidi u videu.

Iako se nada da je riječ samo o prehladi, pokušala je napraviti test na koronavirus, ali niti jedan od dva liječnika koje je zvala nije joj se javio na poziv.

'Čuvajte se i ostanite doma ako se ne osjećate dobro', poručila je za kraj Heidi.

  • +8
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: PG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia