ljubav jača od svega

Slave veliku obljetnicu: Beckhamovi su proživjeli seks skandal, ali brak im je potrajao

05.07.2023 u 11:33

Bionic
Reading

Jedan od dugovječnijih parova u svijetu šoubiznisa 1999. godine stao je pred oltar, a sada su si posvetili nježne riječi povodom njihovog velikog dana

David i Victoria Beckham upoznali su se 1996., a godinu dana kasnije započeli su ljubavnu vezu. U braku su dobili četvero djece: Brooklyna (24), Romea (20), Cruza (18) i Harper (11), a na svom zajedničkom putu preživjeli su bure i oluje.

Među ostalim 2003., kad se obitelj preselila u Španjolsku, jer je David prešao iz Manchester Uniteda u Real Madrid, potresao ih je skandal. Rebecca Loos otkrila je svoju aferu s nogometašem koja se dogodila dok je još radila kao njegova osobna asistentica. Tvrdila je da je imala četveromjesečnu aferu s njim 2003., no on je neprestano negirao optužbe. On i Victoria prkosno su ostali zajedno nakon njegove navodne nevjere te sada obilježavaju 24. godišnjicu braka.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia

Modna dizajnerica i bivša spajsica tim je povodom na Instagramu posvetila objavu svom suprugu. 'I dalje se držimo za ruke i smijemo (sada se smijem s tobom, a ne tebi). Puno te volim', napisala je uz njihovih više fotografija.

Umirovljeni nogometaš i jedan od najpoznatijih svjetskih sportaša je na društvenoj mreži pak objavio stariju fotografiju s Victorijom. 'Na današnji dan 1999. godine. Najbolja žena, najbolja mama i najbolja partnerica u partijanju. Sretna godišnjica, volim te', poručio je.