ODUŠEVIO PRISUTNE

Hauser najveća zvijezda Rozgine promocije, evo zašto

27.01.2017 u 10:55

Bionic
Reading

Svjetski uspješni glazbenik Stjepan Hauser već je nekoliko puta dokazao da, osim što vrsno barata violončelom, jednako dobro i pjeva, a na promociji novog albuma svoje zaručnice, Jelene Rozge u četvrtak navečer u Johanu Francku pokazao je svu raskoš svog talenta. Zahvaljujući mladom Istrijanu gosti Jelenine promocije imali su priliku uživati u neviđenom glazbenom događaju

Na kraju službenog dijela promocije albuma 'Moderna žena' Jelene Rozge kojeg je promovirala u četvrtak navečer, nastao je spontani session kojeg je potaknuo Jelenin zaručnik, Stjepan Hauser. Violončelist se pokazao kao pravi showman, sjeo je za klavijaturu i počeo svirati.

Pozvao je svoju voljenu da mu se pridruži i uz pratnju gitariste iz njezinog benda krenuo je pravi glazbeni show u kojem su rastopili srca prisutnih. Jelena i Stjepan zajedno su pjevali stare i nove pjesme Magazina, Doris Dragović, Petra Graše, Miše Kovača, Nine Badrić, Severine i mnogih drugih i napravili odličnu atmosferu u kojoj je malo tko ostao sjediti. U jednom trenutku i se pridružio i Tonči Huljić.

Stjepan je oduševio poznavanjem domaćeg repertoara, nije bilo pjesme koju nije znao otpjevati i odsvirati prateći Jelenu ali i Andreu Šušnjaru, Jolu, Danijelu Martinović koji su zapjevali s njom. U jednom trenutku počeo je svirati pjesmu Magazina koje se čak ni njezin autor, Tonči Huljić nije mogao sjetiti.

Zajedno su zapjevali i pjesmu Doris Dragović:

  • +4
Jelena Rozga u kavani Johann Franck predstavila svoj novi album Moderna vremena Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL