zajedničkO POJAVLJIVANJE

Harry i Meghan novim videom žele ušutkati glasine o bračnim problemima

03.08.2023 u 09:42

Bionic
Reading

Iako se oduvijek silno trude prikazati njihov odnos kao idiličan, u zadnje se vrijeme sve češće priča o bračnoj krizi Sussexovih. Princ Harry i Meghan Markle navodno već neko vrijeme žive na različitim lokacijama, no posljednji video pokazuje da se supružnici i ne slažu tako loše

Svoju filmsku ljubavnu priču Sussexi su ispričali u Netflixovom dokumentarcu, a ljubavna idila odvela ih je iz Londona u Montecito kako bi mogli živjeti prema vlastitim pravilima. Uplitanje kraljevske obitelji u njihov bračni život nije im bila opcija, a par je odlučio da će svoj društveni status usmjeriti u humanitaran rad.

Njihova organizacija 'Archewell' pomaže potrebitima, a Harry i Meghan silno su ponosni na uspjehe koje su zajedno postigli.

Izvor: Ostale fotografije / Autor: PROFIMEDIA; MONTAŽA NEVEN BUČEVIĆ

I uslijed glasnih šuškanja o bračnim nemirima, Sussexi su odlučili sjesti pred kamere i snimiti video kako bi predstavili odabrane članove kojima su odlučili pružiti financijsku pomoć u sklopu akcije 'Responsible Technology Youth Power Fund'. Romantična klupica smještena u prirodi na kojoj su zajedno sjedili samo je jedan od načina da pokažu zajedništvo te da se vesele provoditi vrijeme u bliskosti.

Njihov govor tijela odavao je bliskost, a par ništa nije prepustio slučaju pa su se zbog toga odlučili i modno uskladiti!

Kao provodni motiv odabrali su smeđu boju pa je tako Meghan Markle odjenula vrlo chic kombinaciju Bleusaltove dolčevite bez rukava koju je nosila s odgovarajućom maxi suknjom iste boje. Odavno je poznato koliko se smeđa i zlatna boja vole pa se lijepa vojvotkinja odlučila za zlatne naušnice i hrpu zlatnih narukvica.

Kako bi vizualno naglasili zajedništvo, Harry je također nosio smeđe hlače koje su bojom odgovarale odabiru Meghanine odjevne kombinacije. Uz smeđe hlače, kombinirao je jednostavnu bijelu košulju.

Princ Harry sprema se za putovanje u Afriku gdje će snimiti dokumentarac za Netflix, no tamo će otputovati bez Meghan koja će ostati u Kaliforniji s djecom. Uz to što će sudjelovati na projektu, Harryjev je cilj navodno ponovno 'pronaći sebe' jer život izvan Londona ipak nije ono što je očekivao.

Uz to, Harry i Meghan padaju na društvenim ljestvicama, a nedavno je postalo jasno da nisu više ni prijatelji s Beckhamovima.

DAVID I VICTORIA

Svi bruje o njihovom propalom prijateljstvu s Meghan i Harryjem, a oni uživaju na jahti

Pogledaj galeriju