samozatajna glazbenica

Hana Huljić oglasila se na Instagramu, a ovoga puta ima i poseban razlog

28.12.2021 u 12:46

Bionic
Reading

Najmlađa članica glazbene obitelji Huljić posljednjih mjeseci u središtu je pozornosti zbog svoje veze s Petrom Grašom. Talentirana skladateljica ne daje za to javnosti previše povoda svojim objavama na društvenim mrežama, na kojima inače nije pretjerano aktivna. No danas je njezin veliki dan

Samozatajna skladateljica Hana Huljić danas slavi 31. rođendan, a tim je povodom na Instagram storyju objavila fotografiju na kojoj je možemo vidjeti kao djevojčicu na jednom od svojih slavlja i kako puše svjećice na torti.

Plavokosa Hana je zahvaljujući majci Vjekoslavi i ocu Tončiju Huljiću odrastala u glazbenom duhu te 'izučila' zanat koji se nadogradio na njezin talent i obrazovanje (osim glazbe, obožava skladanje i slikanje). Podsjetimo, kao studentica Muzičke akademije zaigrala je u prvoj hrvatskoj glazbeno-dramskoj seriji 'Stella'. Nakon završetka fakulteta i stečene diplome magistrice kompozicije i glazbene teorije promijenila je mišljenje te se s pijanistom Maksimom Mrvicom uputila na turneju Kinom.

Pjevala je kao prateći vokal u očevom bendu Madre Badessa, a 2016. godine s 15 godina starijim kolegom i simpatijom još iz djetinjstva snimila je pjesmu 'Srce bez vodiča', za koju je glazbu napisao Tonči, a tekst potpisuje mama Vjekoslava.

  • +9
Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Da među njima postoji nešto više od prijateljstva, postalo je jasno proteklog ljeta, nakon što su oboje prekinuli dugogodišnje ljubavne veze - on s pjevačicom Danijelom Martinović, s kojom je proveo 24 godine, a ona s pijanistom Tomislavom Šošićem, s kojim je bila povezana od 2011. godine.