prvi koncert u nizu

Grupa Connect vraća se u Zagreb s velikim open air koncertom u subotu

14.06.2019 u 09:33

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih hrvatskih grupa, zaprešički Connect vraća se u Zagreb velikim open air koncertom u subotu, 15. lipnja na ljetnoj terasi kluba Gallery

Tisuće obožavatelja nestrpljivo čeka čuti nove pjesme Ivana Dražića i Jure Blaževića koje završavaju ovih dana. Stihovi novog hita 'Ona voli jahat me kao da sam pony, nekad u kuhinji, nekad u kupaoni' zasigurno će ostati zamjećeni na hrvatskom estradnom nebu. Uz nove, na subotnjem su repertoaru i stari hitovi kao što su Jebeena, Ljubi me budalo, Samo je jedno, Dalmatinka i brojni drugi.

'Sjećam se nastupa na Jarunu kad smo sa sobom nosili kutije naših CD-a. U subotu pak u Galleryu pripremamo pravi spekatakl. Uz naše stare hitove, čut ćete i nove pjesme koje će se sigurno svidjeti publici!' – izjavio je Ivan Dražić Dragi.

Nakon prošlogodišnjeg nastupa na Trgu bana Josipa Jelačića prilikom dolaska nogometne reprezentacije, Connect će ovim koncertom u Zagrebu najaviti i brojne ljetne koncerte koji ih očekuju diljem Hrvatske.

Bit će ovo prvi koncert u nizu u jedinom zagrebačkom klubu na otvorenom. Brojno omiljeno mjesto Zagrepčana svakako će u idućim mjesecima privući i brojne turiste koji dolaze u naš grad.

Ljetni koncerti se nastavljaju u srijedu, 19. lipnja uz regionalne zvijezde Bubu Corelli i Jala Brata. Trenutno jedni od najtraženijih repera za čije se nastupe traži karta više diljem cijele Europe predstavit će najnoviji zajednički album Alpha i Omega. Ljubitelji energične glazbe uživat će i u ostalim hitovima poput Otrove snimljenog u suradnji sa Severinom, Bebi, Klinka i brojnih drugih.

Petak. 28. lipnja rezerviran je za ljubitelje R’N’B glazbe. Vrhunski urbani zvukovi uvući će vam se pod kožu i prikovati vas za najljepši plesni podij do ranih jutarnjih sati. Atmosferu će dodatno zagrijati regionalna zvijezda Gazda Paja čiji su dobro poznati hitovi Čke beogradske, Daj mi vina i brojne druge nezaobilazni dio najboljih ljetnih provoda.

Vrhunac ljetnih partija u Gallery klubu očekuje nas u subotu, 6. srpnja na White partiju. Vrhunska glazba, atraktivni performeri, zavidna produkcija, posebno uređenje i specijalni efekti samo su dio bijele party čarolije koja će obilježiti ljetnu subotnju noć u srcu Zagreba.