OPET GA PUCA NOSTALGIJA

Goran Višnjić pratitelje želi razvedriti pa je ponovo pokazao svoju fotografiju iz prošlosti

24.03.2020 u 21:53

Bionic
Reading

Na prizore devastiranog Zagreba i mnogih ljudskih sudbina nitko ne može ostati imun. Zaigrati na kartu pozitive i zajedništva najbolje je što se sada može napraviti. Tako je naš slavni glumac odlučio svoje pratitelje još jednom razveseliti starom fotografijom iz serije 'moji prijatelji i ja'

'Evo da vas malo razveselim u ove tmurne dane. Iz posebne arhive koja se ne otvara svaki dan..', poručio je svojim fanovima Goran Višnjić koji na fotografiji pozira sa svojim glumačkim kolegama Sašom Bunetom i Vedranom Mlikotom. Kako svoje objave piše i ne engleskom jeziku dodao je kako se ispričava na miješanim jezicima, ali da mu je takav život.

Markantni Šibenčanin s vremena na vrijeme na svom Instagram profilu objavljuje fotografije iz prošlih vremena, a na kojima su gotovo uvijek isti prijatelji koji mu, očito je, jako nedostaju.

Glumac je o kolovozu najavi kako će se sa svojom obitelji preseliti u Englesku da budu što bliže njihovim roditeljima u Hrvatskoj, kao i 12-godišnjoj kćeri Lani Lourdes, čija je majka Šibenčanka Mirela Rupić. Njegovoj djeci 12-godišnjem Tinu, 10-godišnjoj Vivien i 8-godišnjem Vigu, priznao je u Americi su nedostajali njihovi bake i djedovi, a čak tri godine nisu kao obitelj boravili u Hrvatskoj.