EMOTIVNA OBJAVA

Goran Višnjić pokazao kako je izgledao prije 35 godina

29.10.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Šibenski glumac je na Instagramu razveselio pratitelje prisječajući se iz djetinjstva, fotografijom na kojoj je odjeven u mornarsku majicu i nosi u to vrijeme modernu frizuru, takozvanu 'talijanku' s dugačkim šiškama na čelu. Gorana Višnjića uz nju veže i jedan inspirativan razgovor s majkom

'Kad sam bio malen, nismo mnogo putovali. Ne zbog toga što nismo htjeli, već je bilo strašno skupo, a i kad bismo putovali, to bi bilo negdje gdje je moguće stići jednodnevnom vožnjom i gdje stanuju rođaci pa nismo trebali plaćati hotel. Znao sam reći majci: ‘Mama, kada ću letjeti nekamo? Bilo gdje? Nikada neću letjeti, to je tako nepošteno’. Mama bi me samo mirno pogledala i rekla mi: ‘O, letjet ćeš, sigurna sam da jednog dana hoćeš, samo moraš naučiti biti strpljiv’. Strpljiv? Nikad to nisam postigao, ali letenje… Kad bih samo mogao vratiti vrijeme i razgovarati s tim klincem. Uživajte u vikendu, uživajte u životu, budite zahvalni i letite!’, poručio je Goran Višnjić pored fotografije.

Njegovi fanovi ubrzo su mu uputili riječi pohvale. Jedan od Višnjićevih pratitelja prepoznao je i gdje je snimljena dječja fotografija u mornarskoj majici današnje hollywoodske zvijezde. 'Slikano u Krkoviću u školi 1983., pozdrav od Rize i Gojke', naveo je.

  • +24
Goran Višnjić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL