TUŽNA OBJAVA

Emotivna poruka Gorana Višnjića: 'Zbogom prijatelju!'

22.12.2017 u 11:41

Bionic
Reading

Putem svog profila na Instagramu, dirljivim riječima od svog prijatelja, liječnika Jona Fonga, oprostio se i hrvatski glumac s holivudskom adresom. Fong je inače bio dio ekipe hit serije 'Hitna služba', koji je Goranu Višnjiću, ali i Georgeu Clooneyju i ostalim glumcima, pomagao savjetima da shvate i što bolje se užive u ulogu liječnika

'Ovo lijevo je Jon Fong, vrlo drag prijatelj koji nas je napustio prije nekoliko dana... Mislio sam da bi možda bilo preosobno pisati ovdje o takvome nečemu, no mislim da bi mu se na neki način to svidjelo. Vjerojatno bi mi se smijao i zafrkavao me zbog svega. No, istina je, nevjerojatno je da on više nije ovdje s nama, a ja ne pronalazim riječi kojima bih opisao ovog nesebičnog čovjeka, pravog prijatelja i izvanrednog učitelja... Moja supruga napisala je na svom Instagramu nešto što najbolje opisuje kakav je Jon zapravo bio, kako je veliki utjecaj imao na moj život: 'Učio ih je sve kako da što bolje odigraju ulogu liječnika, no više od toga, od mog je supruga napravio drugog čovjeka. Od nespretnog medvjeda napravio je kung-fu ratnika. Uvijek je bio tu za nas, što god smo trebali. Pravi prijatelji. Jon, jako ćeš nam nedostajati. Zbogom mangupe, dok se ponovno ne sretnemo da ti zahvalimo na svemu.' Jon, hvala ti na svemu. Uvjeren sam da su te trebali tamo gore da ih podučavaš i širiš veselje. Zbogom, prijatelju moj.'

Dirljiva je to objava koju je na Instagramu objavio hrvatski glumac s američkom adresom Goran Višnjić, u spomen na svog prijatelja, liječnika Jona Fonga, koji je bio dio ekipe serije 'Hitna služba' i iz prve ruke im pomagao da što bolje shvate i užive se u ulogu liječnika.

Uz ovu objavu, Višnjić je objavio fotografiju na kojoj Jon Fong otkriva Georgeu Clooneyju kako realno odglumiti zahvat na pacijentu.

  • +24
Goran Višnjić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Inače, Goran Višnjić u ovoj je hit seriji glumio doktora Luku Kovača, od 1999. do 2008. godine, i bio jedan od omiljenih likova, zajedno s Georgeom Clooneyjem.