najavio novi serijal

Goran Milić: 'Vozačku dozvolu prvi puta sam dobio prije 60 godina i bez problema vozim i dalje'

12.12.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Legendarni televizijski urednik i novinar u svojoj bogatoj televizijskoj karijeri među ostalim je proputovao 80 zemalja, a iz mnogih od njih napravio je vrsne reportaže i nezaboravne, kultne serijale svima razumljivih formulacija, poruka i duhovitosti. Zadnjih godina rijetko istupa u javnosti, no sad je imao poseban povod

Žiri Jutarnjeg lista uvrstio ga je među pet najboljih televizijskih novinara 2023. godine, a čuveni novinar ne krije da mu je drago zbog nominacije za medijsku nagradu Zlatni Studio. Gledatelji su proljetos uživali u njegovom serijalu 'What‘s up Izrael?', a pripremio je i novi 'What‘s up Sjever - jug?'.

Jesenas je Goran Milić sa svojom ekipom obišao sjever i jug Europe. Zanimale su ga, kaže, razlike između mentaliteta, sustava vrijednosti stanovnika tih zemalja. Interesiralo ga je i što ih živcira, što ih čini sretnima... Serijal će se uskoro emitirati na HTV-u, kroz osam epizoda u trajanju od sat vremena, a za potrebe tog serijala obišao je Finsku, Norvešku, Italiju i Grčku.

'Imam 77 godina, radim 54 godine, vozačku dozvolu prvi puta sam dobio prije 60 godina... I, da, bez problema vozim i dalje', poručio je za Jutarnji list.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

  • +3
Goran Milić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL