EMANUEL I OLIVER

Goran Ivanišević pokazao svoju obiteljsku idilu i otkrio kako se slažu dvojica braće

04.05.2021 u 09:38

Bionic
Reading

Naš proslavljeni tenisač prijašnjih je godina nerado s javnosti dijelio svoj privatni život, no sve se promijenilo kada se vjenčao s radijskom voditeljicom Nives Ivanišević, s kojom je dobio i sina Olivera. Goran Ivanišević danas ne krije koliko je sretan i stoga ne čudi što želi da svi to i znaju, posebice kako se slažu njegova dvojica sinova

Lica im se na fotografiji ne vide, no to je za ovu priču sasvim nevažno. 13-godišnji Emanuel Ivanišević, rođen u braku Gorana Ivaniševića i manekenke Tatjane Dragović, sasvim je ozbiljno shvatio ulogu starijeg brata, trogodišnjem Oliveru, kojeg je naš proslavljeni tenisač dobio s radijskom voditeljicom Nives Ivanišević.

Stariji i mlađi brat leže na sivoj udobnoj garnituri, udubljeni u neku raspravu toliko da nisu ni primjetili da ih ponosni otac fotografira. A osim dvojice sinova, koji se dobro slažu, Ivanišević ima i kći Amber Mariju, koja je nedavno postala punoljetna.

I dok je Amber Marija zaljubljena u konje, te trenira jahanje, Emanuel je krenuo očevim stopama i pokazao se kao jako dobar tenisač. A koji će sport odabrati najmlađi Oliver, još nije poznato. Uvjereni smo da se s teniskim reketom i lopticama već dobro upoznao, baš kao i s radijskom opremom, zahvaljujući mami Nives, koja je voditeljica na Narodnom radiju i sina često vodi na posao.

  • +7
Goran Ivanišević Izvor: EPA / Autor: DAN HIMBRECHTS