LEGENDARNI GLAZBENIK

Goran Bregović na Svjetskom prvenstvu navija za Srbiju i Hrvatsku: 'Šteta što nema Bosne'

18.06.2018 u 18:46

Bionic
Reading

Reprezentacija Srbije je protiv Kostarike otvorila Svjetsko prvenstvo pobjedom, a odmah nakon utakmice voditelj programa najavio je iznenađenje. Na pozornici se pojavio Goran Bregović. Osnivač i autor Bijelog dugmeta progovorio je na temu nogometa i kaže da glazba i taj sport govore istim jezikom

'Fenomenalno je biti ovdje, jer svi razmišljaju isključivo o nogometu. Volim držati koncerte u takvoj atmosferi. Kako ne biti sretan kad naši igraju i pobjeđuju. U subotu Hrvatska, u nedjelju Srbija. Postoje svi uvjeti da se veselimo i slavimo', izjavio je Goran Bregović, a donosi N1. Srbi su pobjedu protiv Kostarike slavili uz 'Kalašnjikov' i ostale hitove jednog od tvoraca Bijelog Dugmeta.

'Glazba i nogomet govore istim jezikom. Nema veze koje ste nacionalnosti ako ste sposobni uživati u spektaklu. Koncerti se dijele na one koji se pamte i one koji se brzo zaborave. Meni će ovaj posjet Rusiji i gostovanje u Samari ostati dugo u sjećanju', rekao je Bregović.

Otkrio je da na Svjetskom prvenstvu navija za Srbiju i Hrvatsku. 'Šteta što nema Bosne. Mislim da kvalitetom zaslužuje biti u Rusiji. Uvjeren sam da ćemo u Katar ići svi skupa'.

  • +5
Goran Bregović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL