dosta joj je

Godinama se 'lažno predstavlja': Emma Stone želi da je zovu pravim imenom

26.04.2024 u 11:25

Bionic
Reading

Neki slavni promijenili su ime kako bi lakše uspjeli u karijeri pa se sada koriste umjetničkim imenom po kojim su poznati javnosti. Jeste li znali da se glumica Emma Stone uopće tako ne zove?

Dvostruka dobitnica Oscara izjavila je da bi 'voljela' da je oslovljavaju pravim imenom - Emily. Zvijezda filma 'La La Land' ispričala je tijekom intervjua za Hollywood Reporter da više voli svoje pravo ime nego umjetničko.

'Voljela bih biti Emily', rekla je dok je sjedila pored kolege iz serije 'Kletva', Nathana Fieldera. Svoje pravo ime Emily Jean Stone nije mogla registrirati u udruženju glumaca jer je tamo već postojala Emily Stone, a prema pravilima ne mogu postojati dva umjetnika istog imena.

UDOBNOST JE NA CIJENI

Emma Stone nikad nije izgledala bolje, a uz predivnu večernju haljinu nosila je neočekivan model cipela

Pogledaj galeriju

Glumica je prvo izabrala ime 'Riley', no onda se preimenovala u Emma, jer joj je taj nadimak dala majka.

'Tada sam mislila bit ću Riley. Moje ime će biti Riley Stone. Međutim, kad sam dobila gostujuću ulogu u seriji 'Malcolm u sredini' jedan dan su me satima zvali tim imenom, a ja nisam imala pojma kome govore. Tako sam shvatila da ne mogu biti Riley', otkrila je ranije glumica i dodala da je probala još neke opcije. Promijenila je ime u Emma jer je to vrlo blisko Emily.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Prije nekoliko godina je, kaže, 'iz nekog razloga poludjela i rekla: 'Ne mogu više. Samo me zovi Emily', poručila je. Tvrdila je da je ljudi koje poznaju i s kojima radi zovu imenom. Nathan me zove Em, što je lakše', dodala je.

Ranije, prije njezine glumačke karijere, Stone nije imala ništa protiv da je zovu Emma zbog svoje fascinacije Emmom Lee Bunton iz Spice Girls.

'Dok sam odrastala, bila sam plavokosa, a moje pravo ime je Emily, ali htjela sam da me zovu Emma zbog Baby Spice i pogodite što? Sada jesam Emma', rekla je 2018. godine u 'The Tonight Showu' s Jimmyjem Fallonom. 'U drugom razredu sam prvi dan otišla do učiteljice i zamolila je da me zove Emma', otkrila je.

  • +3
Emma Stone Izvor: EPA / Autor: ALLISON DINNER