STUDENTSKI DANI

Godinama je njezin zaštitni znak kratka sijeda kosa, no Jadranka Kosor nekada je imala dugu, kovrčavu kosu

08.02.2019 u 11:07

Bionic
Reading

Nakon što je svojom fotografijom iz studentskih dana, objavljenom na Twitteru, oduševila svoje pratitelje, političarka Jadranka Kosor odlučila je objaviti još jednu. Ovoga puta doista je i iznenadila, budući da je u ovakvom izdanju javnost nikada nije imala prilike vidjeti

'Opa, gospođo Kosor, lijepo ste izgledali.' Samo je jedan u nizu komentara na Twitteru ispod fotografije koju je objavila bivša premijerka, a sada hrvatska političarka Jadranka Kosor. Riječ je o fotografiji nastaloj u studentskim danima, s prve godine studija, uz koju je napisala:

'A sad jedna nemontirana s prve godine studija. Za laku noć i good night.' Samo jedan pogled na fotografiju, po smijehu otkriva o kome je riječ, ali ne i po izgledu. Naime, Jadranki Kosor već je godinama zaštitni znak kratko, dječački podšišana sijeda kosa, stoga je mnoge iznenadilo da je u svojim mladenačkim danima političarka imala dugu, kovrčavu tamnu kosu.

Pronađena u nekom od starih albuma, fotografija je pomalo neobična i po tome što je netko, možda sama Jadranka Kosor, izrezala osobu u čijem je zapravo zagrljaju pozirala nepoznatom fotografu, no prsti nečije ruke oko njezinog ramena i dalje su vidljivi, dapače, plavom olovkom oni su i zaokruženi.

  • +17
Jadranka Kosor Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic

Ovo nije prva fotografija iz prošlih dana koju je Jadranka Kosor objavila, budući da je samo nekoliko dana prije, također na Twitteru, objavila jednu također iz studentskih dana, no s puno kraćom kosom.