FASHION GURU

Jadranka Kosor samo je jednim stajlingom prešišala sve Kolindine pokušaje da postane hrvatska modna vertikala

  • 18.12.2018 u 13:47

  • Bionic
    Reading

    Održana je jedna od najiščekivanijih domaćih filmskih premijera u 2018. i nema tko se nije pojavio na njoj, od političara, preko estrade, do kulturnjaka, a većini je zajedničko to da si nisu dali previše truda kad je odjeća u pitanju. Fashion Guru zaključio je da izgledaju kao da ih je poplava izbacila, a jedna od rijetkih svijetlih točaka bila je Jadranka Kosor te se pojavila u možda najboljem stajlingu ikad

    Koja je ovo država... Radije bih stavio upitnik na kraju te rečenice jer, gledajući afere i novinska izvješća, stvarno se moraš zapitati - koja je ovo država?

    Kakva nam je država, takve su nam u ovom slučaju i filmske premijere, a glumci na jedan od najočekivanijih filmova dođu kao da ih je poplava donijela.

    Kakva je ovo država, svima bi nam trebalo puno sreće, a uzvanicima bi trebalo puno ukusa da mogu doći na premijeru onako kako dolikuje. Ali se opet vraćamo na početak, kakva nam je država, takve su nam i premijere, tmurne, crne, pomalo jeftine...

    'KOJA JE OVO DRŽAVA'

    Najnoviji Brešanov film u kina privukao glumce, voditelje, ali i političare

    Pogledaj galeriju

    Nažalost, niti Đurđa Tedeshi nije uspjela izvući premijeru svojim teatralnim stajlingom. Ana Begić se, doduše, potrudila, ali kada imaš ostatak ekipe koja baš i nije u tom filmu, onda ni ti ne možeš zasjati onako kako treba.

    Koja je ovo država, najbolje govori to da je Jadranka Kosor bila najbolje odjevena osoba na premijeri. Iskreno moram priznati da već dugo nisam vidio našu političarku koja je tako dobro odjevena. Možete sada svi reći što hoćete, ali Jaca je samo jednim stajlingom prešišala sve Kolindine pokušaje da postane hrvatska modna vertikala.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.