ples sa zvijezdama

Gledatelji su odlučili: Petra Kurtela i Damir Horvatinčič napustili show

09.04.2023 u 22:59

Bionic
Reading

U šestoj epizodi omiljene plesne emisije pred natjecateljima su se ponovno našli izazovi različitih plesova. Iako zadovoljni otplesanim, Petra i Damir napustili su show sa suzama u očima, ali prekrasnim uspomenama koje će dugo pamtiti

Pred kandidatima showa 'Ples sa zvijezdama' ovaj je tjedan bio novi izazov, a u svemu su sudjelovali i obožavatelji emisije koji su svojim odlukama direktno utjecali na to koji će ples natjecatelji plesati, ali i na koju glazbu. Nakon otplesanog paso doblea gledatelji su odlučili da će show napustiti glumica Petra Kurtela i njezin mentor Damir Horvatinčić.

Pred eliminacijama našla su se tri para Ana Zaninović i Mario Ožbolt, Marko Mrkić i Maja Drobnjaković te Petra Kurtela s partnerom Damirom Horvatinčićem.

Iako je žiri htio odluku svaliti na druge natjecatelje, oni su se žestoko usprotivili tome da odlučuju o tome koga će spasiti. Više su puta odbili zaokružiti par koji žele spasiti, a Frano Ridjan bio je 'kolovođa pobune' natjecatelja. Naposlijetku je odluka bila na žiriju te su spasili Maju Drobnjaković i Marka Mrkića.

Odlukom gledatelja večeras su plesačko natjecanje napustili Petra Kurtela i Damir Horvatinčić. Iako bodovima nisu bili na dnu ljestvice, gledatelji su donijeli svoju odluku.

Ipak, glumica je govorom nakon otplesanog paso doblea rekla koliko joj je važno i lijepo bilo plesati ovaj ples koji je u njoj probudio osjećaj samopouzdanja. Priznala je kako se njezino tijelo uvijek gledalo kao nježno i krhko, a ovaj karakterni ples probudio je u njoj osjećaj snage te je svima dokazala da je njezino nježno tijelo i vrlo snažno. Poruka je to samopouzdanja i vjere u vlastitu snagu.

'Bez obzira na sve, hvala ti na svemu', rekao je Damir svojoj partnerici te zahvalio svima iz produkcije što su mu pružili priliku za sudjelovanjem u show-u.

Petra je zaključila kako će joj partner i ples nedostajati već sutra kada se neće probuditi s razmišljanjem o novim plesnim koracima. Zahvalila je produkciji na prilici da joj ples zadnjih tri mjeseca postane sastavni dio svakodnevice, a priznala je i kako je ovom emisijom pobijedila sama sebe, a to je ono najvažnije.

  • +49
Ples sa zvijezdama, 6. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo