'ples sa zvijezdama'

Frankina rapsodija u bijelom: Zablistala u kombinaciji s potpisom poznatog dvojca

09.04.2023 u 21:30

Bionic
Reading

Lijepa pjevačica koju rado gledamo nedjeljom u ulozi žirija u show-u 'Ples sa zvijezdama' svakog tjedna gledatelja oduševljava odjevnim kombinacijama, a ni ova nije izuzetak! U jednostavnom, a upečatljivom svijetlom outfitu u emisiju je donijela dašak romantike

Još jedna nedjelja znači još jedan styling Franke Batelić o kojem će se pričati. Lijepa pjevačica svake nedjelje predstavi zanimljivu kombinaciju, a večeras se odlučila za romantičan bijeli outfit začinjen upečatljivim nakitom.

Premda često u elegantnim haljinama, Franka se večeras odlučila za jednostavniji, ali zato ništa manje zanimljiv look.

U hlačama boje bisera i romantičnom topu od tila, Franka je izgledala nježno poput vile. Trend otvorenih ramena, koji posebno vole latino ljepotice, ova članica žirija prenijela je nešto romantičnijim, ali jednako ženstvenim topom s potpisom uvijek posebnog dvojca koji stoji iza brenda Envy room.

Podignuta kosa u visoku punđu s pletenicom dala je prostora da se Franka poigra i odabirom nakita, a ona se odlučila za nešto vrlo upečatljivo - glomazne šarene naušnice Swarovski koje prekrivaju cijele uši te ogrlicu koja ide u kompletu s ostatkom blještavog nakita.

Odabir Frankinog nakita prokomentirao je i natjecatelj Frano Ridjan: 'NLO naušnice koje donose dašak Eurosonga.'

  • +4
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX