obitelj se proširila

Glazbeni par Aljoša Šerić i Antonia Matković Šerić ponovo postali roditelji djevojčice, poznato je i kako su joj dali ime

27.11.2021 u 08:50

Bionic
Reading

Pjevačica grupe Pavel i magistra restauracije simpatičnim objavama na društvenoj mreži otkrila je svojim pratiteljima i prijateljima sretnu vijest. U obitelj Šerić nakon 5-godišnje kćeri Lune, stigla je još jedna curica

Antonia Matković Šerić, poznata i pod svojim umjetničkim imenom – Tonka javila se na Instagram storyju iz poznate zagrebačke poliklinike. Pozirala je uz svoju tek rođenu kćerkicu koju su ona i suprug Aljoša nazvali Ava.

Uz pjesmu Franka Sinatre 'Cheek To Cheek' i riječi 'Heaven, I'm in heaven And my heart beats So that I can hardly speak' pjevačica je opisala kako se osjeća. Da je Splićanka ponovo u drugom stanju saznalo se u lipnju. Pjevačica je odlično podnijela svoju drugu trudnoću: nije imala mučnina ni nikakvih trudničkih tegoba. Ranije je izjavila kako uživa u biti mama te da je uz kćer Lunu 'svakim danom uči koliko je lijepo biti živ'.

Podsjetimo, par se upoznao kad je Antoniju Aljoša pozvao da bude prateći vokal grupi Pavelu za koncert u Tvornici. Počeli su skupa raditi no njih dvoje tada nisu samo glazbeno kliknuli. Vjenčali su se 2014. u hotelu Westin, a 2016. im je stiglo prvo dijete, Luna. Pjevačica je više puta do sada isticala kako su skladan par, da se rijetko svađaju, te da 'ako se i posvađaju, ne dopuštaju da odeu u krevet posvađani, to im je pravilo'.

  • +4
Aljoša Šerić i Antonia Matković Šerić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL