ANTONIA MATKOVIĆ ŠERIĆ I ALJOŠA ŠERIĆ

Beba stiže na jesen: Supružnici i članovi grupe Pavel otkrili da će njihova kćerkica postati starija seka

17.06.2021 u 14:28

Bionic
Reading

Na sinoćnjoj zabavi, organiziranoj u strogom centru Zagreba, na crvenom su se tepihu pojavili i Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić, supružnici i članovi grupe Pavel, koji nisu s lica mogli skinuti osmijeh, a sada je poznato i zašto

Sinoć je u Zagrebu odražn Story Hall of Fame, a među mnogobrojnim uzvanicima, koji su napokon mogli izvući svoje najbolje toalete iz ormara, našao se i bračni par Šerić.

Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić, koji osim što su u braku svoj život dijele i na pozornici kao članovi grupe Pavel, nisu mogli maknuti osmijeh s lica, a ubrzo se proširila i sretna vijest, kako supružnici očekuju svoje drugo dijete.

'Presretni smo i blagoslovljeni! Luna jedva čeka upoznati bracu ili seku', otkrila je za Story 32-godišnja pjevačica Antonia Matković Šerić, koja sa suprugom, 45-godišnjim glazbenikom i odvjetnikom Aljošom Šerićem već ima kćerkicu Lunu. Prije rođenja brata ili seke, Luna će proslaviti i svoj peti rođendan.

  • +2
Antonija Matković Šerić i Aljoša Šerić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Pjevačica je trudna već četiri mjeseca, iako joj se trudnički trbuščić još uvijek ne nazire, a spol djeteta još uvijek ne žele otkrivati.