SVE JE PRŠTALO LUKSUZOM

Glamurozno vjenčanje u Milanu: Berlusconijev najmlađi sin oženio zgodnu Talijanku koja je odabrala čak dvije raskošne vjenčanice

26.10.2020 u 13:25

Bionic
Reading

Nakon devet godina veze Luigi Berlusconi odveo je pred oltar svoju profinjenu djevojku Federicu Fumagalli. Vjenčanje je održano protekli vikend u Milanu, a bez obzira na poštivanje svih epidemioloških mjera, glamura nije nedostajalo

Najmlađe od četvero djece bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, 32-godišnji sin Luigi vjenčao se protekli vikend u Milanu. Pred oltar je odveo dugogodišnju djevojku, zgodnu Federicu Fumagalli, s kojom je još od fakulteta. Koliko je cijeli događaj bio svečan, profinjen, a opet odisao radošću, veseljem i obiteljskom atmosferom, dokazuju fotografije koje su obišle svijet.

Posebnu pažnju izazvala je mladenka, talijanskoj javnosti poznata kao Lady Milano, a nadimak je dobila zbog nevjerojatne sličnosti u modnom smislu pokojnoj princezi Diani te time što ima vrlo sličan lifestyle.

Tamnokosa 31-godišnja Talijanka za ovu je prigodu, koju je sigurno dugo planirala i smišljala, odabrala vjenčanicu poznate dizajnerice Alessandre Rich, a koja je nekim detaljima podsjetila upravo na onu princeze Diane. Bajkovita haljina sastojala se od dva dijela, gornjeg korzetnog, na koji je prošiven čipkasti element s ovratnikom, kao i predimenzionirani puf rukavi kakvi su odnedavno opet u modi. Donji dio haljine tvori raskošna snježnobijela suknja s cvjetnim detaljima pri dnu. Cijelo mladenačko izdanje Federica je uokvirila satenskim rukavicama, velom te bijelim ružama u vjenčanom buketu. Od nakita je nosila tek neupadljive biserne naušnice te kosu pustila prema straga u blagim valovima.

Luigi je izgledao markantno u tamnoplavom odijelu s prslukom, uz koje je odjenuo bijelu košulju i lila kravatu.

Kada se spustio mrak te započela svečana večera za odabrane goste, mladenka se presvukla u još jednu kreaciju iste dizajnerice. Ovoga puta odabrala je nešto udobniju haljinu u kojoj je mogla nesmetano plesati i družiti se s gostima. Riječ je o haljini bez naramenica s blagim izrezom u volanima, u kojoj je izgledala jako profinjeno i elegantno.

Inače, najmlađi Berlusconijev sin i njegova novopečena supruga Federica Fumagalli, osnivačica kreativne agencije za digitalni sadržaj pod nazivom MB Projects, kojoj su moda i ljepota primarni interesi, upoznali su se i zaljubili prije devet godina, na fakultetu Bocconi University, na kojem su studirali ekonomiju i odnose s javnošću. Federica je osvojila Luigija ljepotom i intelektom, pišu talijanski mediji, dok je njegovu majku oduševila skromnošću i željom da izbjegava reflektore koliko je god to moguće.

Federica Fumagalli i Luigi Berlusconi Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia