NE BIRA MJESTO

Glamurozna Jelena Rozga pokazala kako se pozira na drvenim ljestvama

17.04.2018 u 21:33

Bionic
Reading

Splitska pjevačica Jelena Rozga razveselila je brojne pratitelje na Instagramu svojim svečanim izdanjem na nimalo glamuroznom mjestu

Nakon diskografske pauze i uspješne turneje po Australiji gdje je zabavljala hrvatske iseljenike, Jelena Rozga nedavno je objavila novi singl 'Najbolji dan' za koji je snimila i videospot.

Jelena Rozga 'Najbolji dan' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Svoje mnogobrojne fanove na Instagramu sada je odlučila počastiti fotografijom na kojoj u raskošnoj žutoj haljini s potpisom domaćeg dvojca eNVy room pozira u netipičnom okruženju.

Ordinary Tuesday.. 😉😊❤️ #dressby @envyroom #najboljidan #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Netom nakon objave fotografije, Jelena je očekivano zaradila mnoštvo komplimenata na račun glamuroznog izgleda koji je dodatno istaknula upečatljivim nakitom i visokim crnim čizmama koje je, prilikom vještog poziranja na drvenim ljestvama, otkrivao prorez na haljini.

  • +8
Jelena Rozga u FW17 kampanji za Liu Jo Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Pavliš

U nedavnom intervjuu za tportal Jelena je otkrila da danas u modi uživa više nego ikada.

'Moda se mijenja, ja se mijenjam. Nekako sam pronašla svoj modni balans i u modi uistinu uživam više nego ikada. Postala sam sigurnija u svoje modne izbore i bolje znam što mi pristaje. Stil je nešto što se gradi godinama i stječe iskustvom. Kao i svakoj ženi, naravno da mi je stalo da toga kako izgledam, uostalom, to je i dio mog posla. Ali svi koji me vide na ulicama, uvijek će primijetiti da sam odjevena ležerno, poput svih drugih. Volim slobodu kretanja i nesputanost, a cipele na visoku potpeticu nosim samo na nastupima ili društvenim događanjima', rekla je Jelena.