raskoš na 48. katu

Pogled od 86 milijuna kuna: Stan Gisele Bündchen i Toma Bradyja pravi je dom iz snova

1/16

Njujorški dom Gisele Bundchen i Toma Bradyja

Tom Brady i Gisele Bundchen već neko vrijeme pokušava prodati luksuzan stan koji obuhvaća cijeli kat u zgradi One Madison smještenoj u njujorškoj gradskoj četvrti Flatiron District, a sada su spremni uzeti znatno manji novčani iznos za navedenu nekretninu. Stan koji se nalazi na 48. katu zgrade u New Yorku kupili su 2013. godine po cijeni od 14 milijuna dolara, a danas ga iznajmljuju za 278 tisuća kuna mjesečno.

Luksuzna nekretnina proteže se na 307 metara kvadratnih, a za njezin dizajn zaslužan je takozvani 'otac kožnog luksuza' Peter Marino. Prozori od poda do stropa koji krase luksuzan stan pružaju zadivljujuć pogled na Empire State Building  i njujorški Manhattan. Stanarima One Madisona omogućen je pristup teretani, klubu i bazenu koji se nalazi u sklopu zgrade koja je također dizajnirana na način da osigurava punu privatnost svojim poznatim stanovnicima.

Njujorški dom Gisele Bundchen i Toma Bradyja

Njujorški dom Gisele Bundchen i Toma Bradyja

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Brazilski supermodel Gisele Bündchen i njezin suprug, igrač američkog nogometa Tom Brady, odlučili su ponuditi na tržištu nekretnina svoj luksuzan stan u New Yorku po cijeni od 86 milijuna kuna
  • Autor: I. B.
  • Objavljeno 15.05.2018 u 11:03