NA GODIŠNJICU BRAKA

Gisele Bundchen nakon devet godina prvi put pokazala fotografije s vjenčanja

28.02.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice Gisele Bundchen u skladnom je braku s igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem s kojim dijeli i dvoje djece. Budući da rijetko otkriva intimu sve je iznenadila kada je s obožavateljima podijelila do sada nikad viđenu fotografiju s vjenčanja

Povodom devete godišnjice braka sa stasitim sportašem Tomom Bradyjem, brazilska ljepotica Gisele Bundchen objavila je do sada vješto skrivane fotografije ceremonije vjenčanja.

'Kakvih je ovo devet godina bilo. Volim učiti i rasti s tobom. Sretna godišnjica ljubavi mog života. Jako te volim', napisala je 37-godišnjakinja ispod fotografije snimljene u crkvi u Kaliforniji kada je zablistala u raskošnoj vjenčanici od čipke koja je pratila njezinu liniju tijela.

Utjecaj društvenih mreža vidio se i kod nogometaša koji je također putem svog profila obilježio ovaj važan dan. Također je objavio fotografiju iz crkve, ali snimljenu iz krupnijeg kadra, na kojoj ljubi svoju tek vjenčanu suprugu. Skladan par tijekom devet godina braka postali su i sretni roditelji osmogodišnjeg sina Benjamina kao i petogodišnje kćerkice Vivian.

Osim na ljubavnom, supružnicima ide i na poslovnom planu. Tako je Gisele sve do nedavno bila najbolje plaćena manekenka, dok ju s liste nije svrgnula mlada Kendall Jenner. Ugledni časopis Forbes procjenjuje njezino bogatstvo na preko 45 milijuna dolara, a iako je prije tri godine objavila da se povlači s manekenskih pista, Bundchen i dalje jako dobro zarađuje od raznih reklamnih kampanja i brendova kojima je zaštitno lice.

Gisele Bundchen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istovremeno Brady profesionalni je igrač američkog nogometa koji trenutno igra za New England Patriotse jedan od najjačih klubova nacionalne lige. Talent i dugogodišnje iskustvo donijeli su mu i bogatstvo koje se procjenjuje na 180 milijuna američkih dolara.