NEOPISIVA SREĆA

Gigi Hadid i Zayn Malik čekaju prvo dijete; slavna manekenka trudna je 20 tjedana

29.04.2020 u 09:03

Bionic
Reading

U siječnju su obnovili svoju ljubavnu vezu, a sada jedan od najpoznatijih parova današnjice ima velikog razloga za slavlje. Prema pisanju američkih medija, 25-godišnja manekenka Gigi Hadid trudna je i čeka prvo dijete s dvije godine starijim Zaynom Malikom

Kako donosi američki TMZ, Gigi Hadid, koja je prije nekoliko dana proslavila svoj 25. rođendan, 20 je tjedana trudna i sa svojim dečkom, pjevačem Zaynom Malikom, čeka prvo dijete.

'Gigi je sve tajila. Da je trudna znali su samo njezini najbliži - obitelj i prijatelji. I par i njihove obitelji su presretni', otkrio je izvor za Entertainment Tonight, potvrđujući sretnu vijest.

25-godišnja manekena i dvije godine stariji pjevač trenutno su zajedno u karanteni i to na obiteljskoj farmi Gigi Hadid u Pennsylvaniji, gdje je početkom ovog tjedna proslavila i svoj 25. rođendan. Na njemu je, osim Zayna, prisustvovala i njezina slavna mlađa sestra Bella Hadid.

Gigi Hadid i Zayn Malik svoju su ljubavnu priču započeli 2015. godine, u doba kada su za njim ludovale tinejdžerice diljem svijeta, kada je bio član boy benda One Direction. Nakon tri godine njihovi su se putevi razišli, a u prosincu 2019. krenula su šuškanja kako su se pomirili.

Prvi puta zajedno su viđeni u Eleven Madison Parku u New Yorku 12. siječnja na njegov rođendan i od tada su nerazdvojni.