LUKSUZA SE IPAK NE ODRIČE

Georgina Rodriguez pokazala je da prati modne trendove, ali je iznenadila odabirom pristupačnog brenda

20.10.2020 u 17:28

Bionic
Reading

Zaručnica Cristiana Ronalda velika je ljubiteljica mode, a u njezinim modnim odabirima uglavnom prevladavaju skupocjeni luksuzni brendovi

Kao partnerica jednog od najboljih i najviše plaćenih nogometaša svijeta, 26-godišnja ljepotica Georgina Rodriguez zasigurno može imati svaki komad odjeće koji poželi, a svojim objavama na društvenim mrežama često pokazuje da je ljubiteljica luksuznih modnih brendova.

Nedavno je na reviju Louis Vuittona u Parizu, koja se održavala u sklopu tamošnjeg Tjedna mode, Georgina stigla u 37.440 kuna vrijednom baloneru kojeg su krasili prepoznatljivi LV logotipi. Odanost prestižnom francuskom modnom brendu pokazala je i odabirom njihovih crvenih lakiranih salonki i popularne Bleecker torbice, čija je cijena 19.200 kuna.

Stoga je lijepa Ronaldova zaručnica mnoge ugodno iznenadila svojom objavom na Instagram Storyju u utorak. Iako je odabirom odjela s popularnim modnim uzorkom gingham ili vichy pokazala da prati trendove, iznenađenje je njezin odabir odjeće iz kolekcije cijenom pristupačnog španjolskog modnog brenda Zara.

'Dobro jutro. Zarin jutarnji izgled', napisala je Georgina uz fotografiju, no jedan detalj s fotografije otkriva da se Ronaldova zaručnica ipak ne može tako lako odreći luksuza i skupocjenih brendova.

Taj detalj je torbica koju drži u krilu, a koja svojom cijenom, lako je moguće, prelazi i njezin kompletan outfit u kojem se pojavila na pariškom tjednu mode.

Riječ je naravno o ženskoj torbici francuske modne kuće Hermes, kultnoj Birkinici čiji je model od krokodilske kože ukrašen dijamantima ovoga ljeta na aukciji postigao cijenu od 1,9 milijuna kuna.

Hermèsova torbica Birkin jedan je od najpopularnijih dizajna, a ime duguje engleskoj glumici i pjevačici Jane Birkin koja ju je promovirala sredinom 80-ih godina.

Zanimljivo je da je stopa rasta vrijednosti ove luksuzne ženske torbe brža od onoga koje je zabilježilo zlato na američkom tržištu. Birkinice su zbog cijene postale statusni simbol, a njihova cijena varira između 60 i 900 tisuća kuna, ovisno o vrsti kože, detaljima i limitiranosti izrade.

Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia