SVE ZBOG KĆERI

Georgina Rodriguez poželjela klizalište ispred kuće, a snove joj ostvarili Hrvati

20.11.2023 u 12:39

Bionic
Reading

Iako trenutno, zbog Ronaldovog angažmana, žive u Saudijskoj Arabiji, za 6. rođendan njihove kćerkice Alane Martine Georgina Rodriguez je ispred njihovog madridskog doma, uz pomoć 'čarobnjaka' iz Hrvatske ostvarila joj pravu zimsku bajku

Neviđeni uspjeh postigao je bračni par iz Zagreba, čije su usluge, zbog rođendana svoje mezimice Alani Martine, poželjeli u jednom od svojih domova, koje imaju diljem svijeta, poželjeli Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo.

Riječ je o privatnom klizalištu, i svem popratnom sadržaju koji ide uz to, a koji je postavila tvrtka Ice Wonderland, što je otkrila sama Georgina Rodriguez na svom Instagram profilu.

Možda po imenu se ne bi dalo zaključiti, no vlasnici iste su Rahela i Natko Bošnjak, Zagrepčani koji i inače postavljaju klizališta po gradovima diljem Hrvatske i Europe, ali odrađuju i privatne angažmane onima koji si to mogu priuštiti.

Georgina je ledenu bajku poželjela za 6. rođendan Alani Martine, a iako je cijela obitelj većinu vremena u Saudijskoj Arabiji, gdje Cristiano Ronaldo igra za tamošnji klub Al Nassr, privatno klizalište postavljeno je ispred njihovog doma u Madridu.

Na jednoj od snimki Georgine Rodriguez može se vidjeti Ronaldo kako poput malog djeteta uživa vozeći se na triciklu prilagođenom upravo za ledene površine, a kako je za Jutarnji list otkrila Rahela Bošnjak, slavni nogometaš bio je izuzetno oprezan na ledu, svjestan da bilo kakav pad može uzrokovati i lom koji bi ga maknuo s nogometnih terena.

LJETO MOŽE POČETI

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo ponovno uživaju na jahti

Pogledaj galeriju

Iako su inače ovakvi angažmani poslovna tajna, budući da se o svemu pohvalila sama Georgina Rodriguez, Rahela je ipak otkrila male zanimljivosti. Pa je tako rekla i kako je zaručnica slavnog nogometaša pripremila hranu za cijelu ekipu.

'Pokazala se i kao odlična klizačica. I s pingvinom, maskotom naše tvrtke, je klizala što je vidljivo u njezinom posljednjem objavljenom videu', otkrila je Rahela Bošnjak za Jutarnji list, dok je njezin suprug Natko rekao: 'Cristianu Ronaldu je trebalo neko vrijeme da se uvjeri kako će biti siguran na ledu. Gledao je kako djeca uživaju pa se ipak odlučio provozati triciklom za led.'

Rođendanska proslava odvila se prošlog ponedjeljka, prije negoli se Ronaldo priključio pripremama portugalske nogometne reprezentacije za posljednju utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Bračni par Bošnjak u Madrid je stigao nekoliko dana ranije kako bi sve pripremili, a među najteže dijelove spadalo je postavljanje klizališta, a da se ne uništi besprijekorna zelena trava u dvorištu.