uživa u ljetu

Georgina Rodriguez dobro se našalila na vlastiti račun

24.07.2023 u 17:23

Bionic
Reading

Manekenka i poslovna žena, a najpoznatija kao zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez na svom Instagram profilu podijelila je upečatljiv video kojim se našalila na vlastiti račun te time oduševila brojne obožavatelje

Zaručnica Cristiana Ronalda spremno je pozirala na plaži i htjela snimiti savršene kadrove, a onda je shvatila da ponekad u životu nismo u mogućnosti sve kontrolirati. Na svom Instagram profilu objavila je 'savršeno nesavršen' video koji se itekako dopao njezinim brojnim pratiteljima.

Tako Georgina Rodríguez na početku videa zavodljivo šeta plićakom kada je zamalo obori val. Zanosna manekenka uspijeva izbjeći pad nakon prvog udara vala, ali nakon toga se odvaži na veći izazov. Ulazi dublje u more, a snimka u čijoj pozadini svira pjesma 'Unstoppable' prikazuje trenutak kada Georgina izgubi ravnotežu te oborena valovima pada.

'Kad misliš da si nepobjediv', napisala je manekenka u opisu kraj videa te ga popratila s dva emotikona koja plaču od smijeha. Iako je možda imala u planu snimiti posve drugačiji video i uživati u kupanju bez valova, Georgina se, ipak, dobro zabavila, a dokazao je to i široki osmijeh na njezinom licu. Gerogina i njezina morska nezgoda dopala se njezinim obožavateljima koji su se zasuli pozitivnim komentarima i komplimentima, nije im promaknula ni njezina besprijekorno oblikovana linija koju je dodatno istaknuo minimalistički badić.

Inače, Georgina i Ronaldo već neko vrijeme provode u Portugalu, rodnoj zemlji slavnog nogometaša. Ondje uživaju i ljetnim radostima, suncu, moru i pijesku, a Cristiano puni baterije prije nastavka saudijske profesionalne lige u kojoj se natječe s klubom Al Nassr, a koja počinje 11. kolovoza. Ronaldo je u Al Nassr stigao početkom godine nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu 2022. u Kataru i odlaska iz engleskog Manchester Uniteda. Prije Portugala viđeni su kako uživaju u ljetu na Sardiniji.

Cristiano i Georgina odgajaju petero djece – slavni nogometaš troje je dobio preko surogat majke, a sa zaručnicom Geroginom ih ima dvoje. Georgina je 2017. rodila kćer Alanu Martinu, a 2022. bila je trudna s blizancima. Na žalost pri porođaju preminuo je dječak, a preživjela je djevojčica kojoj su dali ime Bella Esmeralda.

  • +4
Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo na Sardiniji Izvor: Profimedia / Autor: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia