OBITELJ NA OKUPU

Georgina Rodriguez objavila novi video, ali ne znamo što nas više oduševljava - raskošan stan ili neodoljivi klinci

16.03.2021 u 09:39

Bionic
Reading

Kad ne objavljuje fotografije i snimke na kojima je ona u prvom planu, vježba ili pozira u odjeći koja ističe njezine obline, Georgina Rodriguez predana je majka djeci Cristiana Ronalda. A upravo su troje mlađih, Alana Martina i blizanci Eva i Mateo, glavne zvijezde najnovije objave

'Ponosni na tatu, na najboljeg strijelca u povijesti! Volimo te!'. Napisala je to na španjolskom zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez i uz to objavila video kojeg je u nešto više od 15 sati pogledalo više od 3 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

A kako i ne bi kada se u njemu prikazuje raskošni dnevni boravak njihovog stana u Torinu s nevjerojatnim pogledom na cijeli grad. No, sve to palo je u drugi plan zbog ogromnog ekrana na kojem je pušten spot kolumbijskog reggaeton pjevača J Balvina za pjesmu 'Ma'G'.

Ta pjesma čini se omiljena je najmlađoj djeci Cristiana Ronalda - blizancima Evi i Mateu i Alani Martini, koji su odjeveni u sportsku odjeću rasplesali se i raspjevali nasred boravka, dobro se zabavljajući.

Njihovu sreću, ples i pjesmu snimila je Georgina Rodriguez, dok Cristiano Ronaldo sjedi na garnituri i uživa u pogledu na svoje nasljednike.

  • +5
Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia