MAMMUT KOLEKCIJA

Terasa s pogledom: Cristiano Ronaldo i Georgina pozirali s djecom, no pažnju ukrali omiljeni komadi iz Ikee

25.02.2021 u 20:23

Bionic
Reading

Da im je obitelj najvažnija, Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo ne prestaju isticati, a tako je bilo i s posljednjom objavom i fotografijama nastalim na terasi njihovog doma u Torinu. Na njima jedan od najpoznatijih parova današnjice poziraju sa četvero djece, ističući još jednom njihovu povezanost i ljubav

'Ljubav nakon napornog dana. Danas, baš kao i svaki dan, slavimo ljubav koju dijelimo.' Stoji ispod najnovije objave zaručnice Cristiana Ronalda, Georgine Rodriguez, koja je u samo dva sata prikupila više od 600 tisuća lajkova. A kako i ne bi kada se na fotografiji nalazi sretna šesteročlana obitelj na terasi njihovog doma u talijanskom Torinu.

S terase se pruža nevjerojatan pogled na grad i crkvu u daljini i ne postoji ama baš ništa što bi zaklonilo takvu ljepotu, budući da je cijela terasa uokvirena staklenom ogradom. Na njoj je postavljena umjetna zelena trava, kao i nekoliko garnitura od ratana.

Osim udobnog trosjeda sa stolićem, na terasi se nalazi i okrugla garnitura za ležanje, idealna za sunčanje, no ono što je nama zapelo za oko, dječji je kutak u kojem se igra četvero mališana - Cristiano Jr., Mateo, Eva i Alana Martina.

Riječ je o dobro poznatim komadima u ružičastim i plavim tonovima kakve prodaje najpoznatiji švedski div - Ikea, i kakve mnogi roditelji diljem svijeta imaju u svojim domovima. Riječ je o kolekciji Mammut, čije stolice koštaju 99,90 kuna, dok za okrugli stol iz iste kolekcije morate izdvojiti 249 kuna.

  • +5
Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

Inače, Georgina je već i u unutrašnjem uređenju pokazala da voli dječji namještaj s Ikeinim potpisom, budući da ima njihove hranilice.

Cijela terasa dodatno je bila ukrašena mnoštvom crvenih balona punjenih helijem u obliku srca, ali i srebrnih s početnim slovima djece - A kao Alana Martina, M kao Mateo, E kao Eva i C kao Cristiano Jr.