VJENČANJE JOŠ NIJE NA REDU

Georgina Rodriguez o Ronaldu: 'Voljela bih postati njegova supruga ali..'

06.02.2019 u 20:08

Bionic
Reading

Iako se nagađalo da su u procesu organizacije glamuroznog vjenčanja koje će se održati u Italiji, Georgina Rodriguez, zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda medijima je otkrila da im svadba ipak još nije u planu

Krajem prošle godine svjetski mediji pisali su kako zaručnici Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez uskoro planiraju stati pred oltar. Bio bi to logičan slijed, obzirom da su prije nešto više od godinu dana postali roditelji djevojčice Alane Martine.

Zgodna Španjolka osim toga brine i o njegove troje djece koju su na svijet donijele različite surogat majke, sinu Ronaldu Junioru te blizancima Evi i Mateu.

Dijamantni prsten na njezinoj ruci potvrdio je zaruke, ali Georgina je sada otkrila da vjenčanja neko vrijeme još neće biti. 'Voljela bih postati njegova supruga ali trenutno imamo druge prioritete. U budućnosti bi bilo sjajno postati njegovom ženom', rekla je 25-godišnjakinja koja s Ronaldom živi u Torinu.

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trenutno nije dobar period za planiranje vjenčanja. Georgini je prije nekoliko dana preminuo otac, a Ronaldo je do nedavno vodio sudske procese zbog utaje poreza.

'Cristiano mi je velika potpora, brine o meni u ovom teškom razdoblju. Zapravo oboje smo jedno drugome veliki oslonac u svemu što radimo. On i djeca su moja radost', rekla je lijepa crnka.

  • +28
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez odmaraju na Marbelli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O temi vjenčanja oglasila se jednom prilikom i Ronaldova majka rekavši: 'Ona je majka moje unuke i moja buduća snaha. Još uvijek mi nije snaha nego će tek biti. Jako je staložena i mirna'.

Georgina i Cristiano prohodali su u jesen 2016. godine i od tada ih gledamo nerazdvojne.

  • +8
Cristiano Ronaldo s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.