IMA SE, MOŽE SE

Georgeu Clooneyju više se ne da snimati filmove, a za sve je kriva tekila

06.11.2017 u 21:05

Bionic
Reading

Slavnog glumca i redatelja, koji je svoje zadnje filmske uloge odigrao 2016. godine, čini se nećemo tako skoro vidjeti na velikim platnima. U intervjuu danom za 'The Sunday Times' George Clooney je rekao kako gluma nije više na njegovoj listi prioriteta, jer mu ne treba novac

'Već dugo vremena bavim se glumom, i znate, imam 56 godina. Nisam više momak koji osvaja djevojke, ili barem ne bih trebao biti', rekao je Clooney i otkrio što bi ga to moglo natjerati da ponovno stane pred kamere.

'Ako bi trebalo zamijeniti Paula Newmana u filmu 'Presuda', uskočio bih, ali nema puno takvih uloga', rekao je otvoreno Clooney te dodao da je zahvaljujući glumi nekad plaćao račune, ali otkad je prodao tvrtku za proizvodnju tekile za milijardu dolara, novac mu više nije potreban.

Clooney i njegovi partneri Rande Gerber i nekretninski mogul Mike Meldeman prodali su u lipnju za milijardu dolara tvrtku Casamigos, koju su osnovali iz čiste ljubavi prema tekili.

'Imam novca i mogu birati koje ću filmove raditi. Ako pogledate što sam bio u posljednjih petnaestak godina, vidjet ćete da u većini slučajeva tih filmova ne bi ni bilo da ih ja nisam prihvatio raditi. Nitko nije htio snimati filmove 'Laku noć i sretno', 'Michael Clayton' i 'Ni na nebu, ni na zemlji', a ja sam se potrudio da ih izvučem.

Za filmove prema kojima je osjećao strast nije mu bilo teško ništa napraviti kako bi priskrbio novac za snimanje, i podsjeća da je zbog toga čak snimio reklamni spot za kavu.

  • +13
George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni glumac se dotaknuo i svojih političkih ambicija, rekavši da otkako je Trump postao predsjednik sve više ljudi ga potiče na ulazak u visoku politiku.

'Uvijek sam bio uključen u politiku. Moj je otac bio u utrci za Kongres i politika je u mojoj obitelji prisutna oduvijek. Mogu pomoći onako kako znamo najbolje, poput slanja poruka biračima, ali političkih aspiracija nemam', zaključio je Clooney.