KREĆE LI U POLITIKU?

Georgeu Clooneyju kandidiranje za predsjednika zvuči zabavno

03.09.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Režiser i glumac George Clooney na Venecijanskom je filmskom festivalu rekao kako mu kandidatura za predsjednika zvuči zabavno

George Clooney je na Venecijanskom filmskom festivalu prikazao svoj 'Suburbicon', te odgovorio na nekoliko pitanja. Jedno od njih bilo je namjerava li se ikad kandidirati za predsjednika.

  • +18
Amal i George Clooney Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Alessandro Bianchi

'Bih li želio biti sljedeći predsjednik? Oh, to zvuči zabavno', rekao je Clooney.

Matt Damon koji je bio u blizini duhovito je dodao kako bi on želio da je bilo tko predsjednik SAD-a, i to što prije.

Političko pitanje postavljeno Georgeu Clooneyju nije bilo potpuno izvan konteksta s obzirom da je radnja filma 'Suburbicon' nastala djelomično zbog Trumpovih govora tijekom njegove kandidature za predsjednika.

'Počeo sam tražiti još neki primjer tijekom naše povijesti kad se nešto slično odvijalo i pronašao sam priču koja se dogodila u Levittownu u Pennsylvaniji', rekao je Clooney.

  • +13
George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Film prati crnu obitelj i njihove bijele susjede pedesetih godina 20. stoljeća. U glavnim ulogama su Leith M. Burke, Karimah Westbrook, Matt Damon i Julianne Moore.

'Kad kažete 'učinimo Ameriku ponovo sjajnom', mislite na bijele muškarce u pedesetima. I za njih to jest bilo sjajno razdoblje, no za sve ostale i ne baš. Zabavno je otkriti što se krije pod tankim slojem finoće, te vidjeti neke stvarne probleme s kojima se ova zemlja još nije do kraja suočila', rekao je George Clooney.

'Suburbicon' su napisali braća Coen, George Clooney i Grant Heslov.

Autor: YouTube