UZBUDLJIVO RAZDOBLJE

Ususret šestoj sezoni serije 'Kruna' producenti u potrazi za mladom postavom koja bi glumila princa Harryja, Williama i Kate Middleton

07.04.2022 u 14:58

Bionic
Reading

Peta sezona nagrađivane serije 'Kruna' koja prati život britanske kraljevske obitelji, premijerno bi trebala biti prikazana u studenom ove godine. Produkcija se po završetku snimanja ove sezone, već bacila na potragu za mladom postavom oko koje će se vrtjeti naredna, šesta sezona i prikazivati razdoblje odrastanja princa Williama i Harryja bez majke princeze Diane

Kako je najavljeno od strane Netflixa, peta sezona 'Krune' izlazi u studenom ove godine, a u njoj ćemo pratiti neka nova lica već poznatih likova koje pratimo kroz protekle četiri vrlo uspješne sezone. Uloga kraljice Elizabete II ovoga je puta pripala istaknutoj Imeldi Staunton, dok njezina sina princa Philipa glumi Dominic West.

Peta sezona pokriva razdoblje ranih 90-ih, kada je na britanskoj vlasti bio premijer John Major, a i kada je monarhiju zadesila najveća tragedija tog vremena - smrt princeze Diane. I dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju novih deset nastavaka hvaljene serije o britanskoj monarhiji, producenti su već u potrazi za postavom koja će sačinjavati šestu, vrlo uzbudljivu sezonu.

Za šestu sezonu traži se mlada glumačka postava, koja bi odgovarala tinejdžerskoj dobi princa Williama i Harryja, a traži se i mlada ženska glumica koja će igrati Kate Middleton.

‘Imati u seriji lik Kate Middleton bilo bi samo plus te bi privuklo dodatne gledatelje koji do sada možda nisu pratili seriju. Šesta sezona prikazat će između ostalog, odlazak princa Williama na fakultet gdje je upoznao Kate te njihovu romansu. Mladog princa Williama u petoj sezoni, koju ćemo uskoro pratiti, pak glumi Sean West, sin gluma Dominica Westa, koji će mu i u seriji utjeloviti oca, princa Charlesa.

Produkcija ‘Krune’ tvrdi da pružaju šansu mladim glumcima te da bogato glumačko iskustvo nije presudno. Poziv za casting otkriva da će šesta sezona trajati najmanje do 2005., vjerojatno počevši od 1998. - samo godinu dana nakon smrti princeze Diane.

Razdoblje će vjerojatno pokriti princa Williama koji pohađa Sveučilište St Andrew's u Škotskoj gdje je upoznao Kate, kao i vjenčanje princa Charlesa s Camillom Parker-Bowles i posljedice smrti princeze Diane. Tu bi se također mogli prikazati i dani zabave princa Harryja, uključujući navodne eksperimente s kanabisom i alkoholom, što je rezultiralo time da je princ Charles odveo tada 16-godišnjeg princa u centar za rehabilitaciju u pokušaju da ga dovede u red.

  • +4
The Crown Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia