SPAS U ZADNJI ČAS

George i Amal Clooney proživljavali dramu uoči Obamina dolaska u njihovu talijansku vilu

24.06.2019 u 18:38

Bionic
Reading

Holivudski par George i Amal Clooney u svojoj skupocjenoj vili na talijanskom jezeru Como imali su čast ugostiti bivšeg predsjednika Amerike Baracka Obamu s obitelji, no prilikom njihova dolaska holivudski glumac i odvjetnica za ljudska prava našli su se u panici zbog nastale vodovodne katastrofe

U želji da na najbolji mogući način zažele dobrododšlicu obitelji Obama, 58- godišnji glumac i redatelj George Clooney i njegova 41- godišnja supruga Amal ostali su u šoku kada su shvatili da je bazen u njihovoj skupocjenoj vili Oleandra na jezeru Como napola pun i zamrznut.

  • +3
Villa Oleandra - Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Željan impresioniranja bivšeg američkog predsjednika na njegovom ljetnom odmoru u Europi, George je zamolio svog tjelohranitelja Giovannija da kontaktira lokalnog vodoinstalatera Dantea Pennèa koji je u kasnijem razgovoru s talijanskim predstavnicima medija otkrio što ga je dočekalo na posjedu holivudskog para.

'Bila je to prava utrka s vremenom. Kada sam došao svi su bili uzrujani, a Georgeov tjelohranitelj Giovanni me stalno požurivao', izjavio je talijanski vodoinstalater nesvjestan da su Clooneyjevi u svojoj vili svakog trenutka očekivali dolazak bivšeg američkog predsjednika s obitelji.

  • +7
Obame na Lago di Como Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nastali problem s termometrom u bazenu skupocjene vile Clooneyjevih, lokalni talijanski vodoinstalater uspio je popraviti za nekoliko minuta, a osim što je novčano zbrinut za uloženi napor, uspio se i fotografirati s holivudskom zvijezdom.

Proteklog vikenda paprazzo fotografi uočili su Clooneyjeve u opuštajućoj vožnji brodom u društvu obitelji Obama, dok su se u večernjim satima u formalnim izdanjima zaputili na gala večeru Clooneyjeve humanitarne zaklade posvećene marginaliziranim zajednicama koje su postale žrtve kršenja ljudskih prava.

Oslanjajući se na Amalinu stručnost u ulozi međunarodne odvjetnice za ljudska prava, Clooneyjeva zaklada prati svjetske vlade koje koriste svoje pravne sustave za progon političkih neprijatelja.

  • +3
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia