AMAL NE ODUSTAJE

George Clooney u strahu za sigurnost svoje djece, a razlog je sasvim opravdan

24.05.2019 u 12:22

Bionic
Reading

Slavni glumac smatra kako su on i njegova obitelj u velikoj opasnosti, a sve zbog najnovijeg angažmana njegove lijepe supruge, Amal Clooney, koja ne odustaje od svoje borbe za prava žena, žrtvi silovanja od strane pripadnika ekstremista Islamske države

'Podigli smo sigurnost na dnevnoj bazi', otkrio je slavni glumac George Clooney u jednom od svojih posljednjih intervjua, a nakon što je njegova supruga, Amal Clooney nastavila sa svojom borbom za prava žena koje su bile žrtve silovanja od strane pripadnika ekstremista Islamske države.

Naime, na francuskom sudu Amal će se naći na suprotnoj strani od optuženih pripadnika ISIL-a, stoga nije niti čudno da George Clooney strahuje i za sigurnost svoje djece.

  • +10
George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Ne želimo da naša djeca postanu meta, stoga pazimo na svaki detalj. Imam prekrasnu ženu i dvoje prekrasne djece, no nedostaje mi ona privatnost da sa svojom djecom mogu šetati Central Parkom', poručio je George Clooney.

Inače, Amal Clooney ne prestaje tražiti pravdu za sve žrtve, kako je nazvala, 'epidemije seksualnog zlostavljanja', koje se odvija u Iraku i Siriji od strane pripadnika ekstremista Islamske države. Istaknula je već nebrojeno puta kako je potrebno čim prije pronaći počinitelje i optužiti ih, ali i pomoći žrtvama.