bili su bliski

George Clooney otkrio kako se osjećao Matthew Perry snimajući 'Prijatelje'

20.12.2023 u 16:52

Bionic
Reading

Georgea Clooneyja i Matthewa Perryja kao dječake je spojio sport, a kasnije su uživali i uspješne glumačke karijere. Iako nisu bili poznati kao veliki prijatelji, Clooney je otkrio kako je Perryjeva jedina želja bila glumiti u sitcomu, no ispunjenje te želje nije mu donijelo radost

Iako do sada nije istupao o stanju Matthewa Perryja, glumac George Clooney sada je otkrio kako su se snovi tragično preminulog Perryja rušili. Dvojac se zna još iz mladosti, dok su kao tinejdžeri igrali paddle tenis, a Clooney je bio uz Perryja i dok je glumio u seriji 'Prijatelji' koja je trebala biti ostvarenje svih njegovih snova.

'Bio je dijete i sve što bi rekao nama, mislim meni, Richardu Kindu i Grantu Heslovu, bilo je: 'Samo želim ući u sitcom, čovječe. Samo želim redovito sudjelovati u sitcomu i bio bih najsretniji čovjek na svijetu'', ispričao je Clooney te u nastavku otkrio kako mu to ipak nije donijelo sreću ili mir.

Iako se ostvario njegov san o sudjelovanju u sitcomu koji je ostvario ogroman uspjeh, Perry se zbog vlastitih osjećaja nesreće odao porocima droge.

'Jednostavno smo znali da nije sretan i nisam imao pojma što radi, 12 Vicodina dnevno i sve te stvari o kojima je pričao, sve te srcedrapajuće stvari', prisjetio se Clooney zaključivši kako uspjeh i novac ne donose automatsku sreću, već je za nju potrebno unutarnje zadovoljstvo.

  • +8
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: ANTHONY HARVEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA