opleo po prijašnjoj ulozi

George Clooney kaže da na svijetu nema 'dovoljno droga' koje bi ga natjerale da ponovno glumi Batmana

18.12.2023 u 15:42

Bionic
Reading

Ulogu jednog od najprepoznatljivijih stripovskih superjunaka, kroz desetljeća su igrali brojni poznati glumci. Od Michaela Keatona do Roberta Pattinsona, svaki glumac je ostavio svoj trag na ovom liku. No film u kojem Batmana glumi George Clooney iz 1997. godine, mnogi nazivaju jednim od najgorih filmova svih vremena

George Clooney ne želi ponovno glumiti Batmana. Glumac je za Entertainment Tonight rekao da na svijetu nema 'dovoljno droga' koje bi ga natjerale da ponovi svoju ulogu Brucea Waynea nakon pojavljivanja u filmu 'The Flash' ranije ove godine.

Našalio se da se pojavio u tom njemu jer su obožavatelji tražili da se vrati kao Batman. 'Zapravo sam rekao: 'Gdje su moje gumene bradavice?' Rekli su mi: 'Možemo li to učiniti bez gumenih bradavica?'" Clooney je nastavio: 'Pomislio sam: 'Pa to onda nije moj Batman, zar ne?". Naime, jedan od aspekata filma koji je izazvao najviše podsmijeha bili su upravo kostimi, posebno njegovo odijelo koje je imalo jasno definirane bradavice oblikovane na ploči prsa u filmu 'Batman & Robin'.

ONA MU JE JEDINA VAŽNA

George Clooney još jednom pokazao kakav je gentleman - na Amal nije mogla pasti ni kap kiše

Pogledaj galeriju

Također je bio kritičan prema filmu, u kojem su također glumili Arnold Schwarzenegger i Uma Thurman. Tako je 2013. je za Deadline rekao da u svom uredu drži fotografiju sebe kao Batmana 'kao upozoravajući podsjetnik što se može dogoditi kada filmove snimate isključivo iz komercijalnih razloga.'

Izvor: Društvene mreže

Na New York Comic Conu 2014. Clooney se ispričao obožavateljima zabog Batmanovih 'zloglasnih bradavica' i loše izgovorenih replika u filmu. Izjavio je da se 'osjećao tako jadno u tom kostimu, a istovremeno je pokušavao snimiti kvalitetne scene'. Uloge u filmovima koji su uslijedili nakon uloge Batmana omogućile su mu da se oporavi od neuspjeha tog filma i pokaže se kao ozbiljan glumac.