ŠALJIVA ZVIJEZDA

George Clooney progovorio o Bradu Pittu: 'Ne izgleda tako dobro'

17.12.2023 u 16:41

  • +2

Brad Pitt i George Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Dok se Clooney (62) i Pitt (59) pripremaju ponovno okupiti na velikom platnu u nadolazećem filmu 'Wolves', nekoć okorjeli holivudski neženja na sebi svojstven način našalio se na račun izgleda svog glumačkog kolege

'Lijepi dečko Pitt', u šaljivom tonu izjavio je Clooney za Extru. 'Ne znam jeste li ga vidjeli izbliza u posljednje vrijeme. Ne izgleda tako dobro. Ali sa šminkom i vizualnim efektima, možemo ga spasiti'.

Tijekom premijere svog novog redateljskog uratka, filma 'The Boys in the Boat', holivudski glumac dodao je kako je Pitt 'brutalni šaljivdžija' na setu.

'Moje šale mogle bi potrajati zauvijek, no njegove podvale zadiru do kostiju. Koristi prljave trikove', otkriva 62- godišnji Clooney.

Ranije ove godine, dinamični dvojac viđen je u New Yorku na setu nadolazećeg filma 'Wolves', s gotov jednakim kožnim jaknama i sivim hlačama s crnim cipelama.

Film 'Wolves' koji ponovno spaja Pitta i Clooneyja nadolazeći je triler redatelja Johna Wattsa stvoren za Apple TV, a govori o 'dva usamljena majstora kojima je dodijeljen isti posao'.

Ovo nije prvi put da nagrađivani glumci rade zajedno. Prethodno su zajedno glumili u franšizi 'Ocean's' i i filmu 'Burn After Reading'.

Prošle su godine i Pitt i Clooney bili zauzeti radom na nekoliko filmova.

Pitt je glumio u dramediji 'Babylon', koja je u kinima prikazana prošlog prosinca. Glumio je i u komediji o ubojicama 'Bullet Train' te u filmu 'The Lost City' Sandre Bullock.

U međuvremenu, Clooney je s holivudskom miljenicom Juliom Roberts snimio romantičnu komediju 'Ticket to Paradise', a 2022, godine u Washingtonu mu je uručeno priznanje za doprinos američkoj kulturi.