LJUBAZNE zvijezdE

Amal i George Clooney lijepom gestom ponovo osvojili simpatije

10.01.2018 u 21:13

Bionic
Reading

Holivudski par George i Amal Clooney, prije šest mjeseci postali su roditelji blizanaca Elle i Alexandera. Svojom obzirnošću nedavno su oduševili sve putnike na letu za London, a sada su svojom gestom osvojili i ansambl jednog londonskog kazališta, ali i javnost

Ponosni roditelji George i Amal Clooney posljednjih šest mjeseci vrijeme uglavnom provode okupirani blizancima Ellom i Alexanderom, pa su rijetki trenuci kada se posvete vlastitim užicima. 

Međutim, ovih dana tijekom boravka u Londonu, slavni glumac i uspješna odvjetnica odvojili su malo vremena za sebe i uputili se u kazalište pogledati predstavu 'My Fair Lady', koja ih je toliko razveselila i oduševila da su cijeloj postavi na kraju izvedbe ostavili predivno iznenađenje. 

  • +13
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bethan Nash, jedna od članica glumačke postave iz spomenute predstave na svom je Instagram profilu objavila veliki buket cvijeća i emotivnu poruku koje su kazalištu ostavili slavni supružnici.

'Amal i ja smo vam samo htjeli zahvaliti za fantastičnu kazališnu večer koju ste nam priuštili. Svidjela nam se svaka sekunda predstave i svi ste bili divni. Naša šira obitelji (polovica Bejruta) također je oduševljena. Hvala vam i sretno u daljnjim izvedbama. S ljubavlju, Amal i George', pisalo je u poruci pored raskošnog buketa. 

  • +17
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je time još jednom pokazao da se unatoč zvjezdanom statusu koji imaju ponašaju izrazito prizemno.  Podsjetimo prije nekoliko tjedana 39-godišnja Amal i 56-godišnji George svim su putnicima u avionu na početku leta podijelili slušalice uz poruku 'Unaprijed se ispričavamo', aludirajući na to kako bi im njihovi blizanci mogli remetiti mir.