neće ih iznevjeriti

Princ Harry vraća se u London, a sve kako bi ispunio svoje obećanje

24.08.2023 u 13:24

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj rado se bavi humanitarnim radom, a posebice princ Harry koji je i sam pokretač brojnih inicijativa. Sljedeći mjesec Harry će posjetiti Ujedinjeno Kraljevstvo, a stiže na poseban događaj blizak njegovom srcu.

Iako je odstupio od kraljevskih dužnosti, srce princa Harryja još uvijek osjeća dužnost da prisustvuje nekim događajima posebnog značaja. Upravo zbog toga, Harry će se vratiti u London početkom rujna kako bi sudjelovao na godišnjoj dodjeli nagrada za WellChild, dobrotvornu udrugu za teško bolesnu djecu.

Harry je pokrovitelj WellChild-a već 15 godina, a ta je udruga posebno draga princu koji je emotivno vezan uz djecu i mlade kojima rado pomaže.

'Gotovo 20 godina WellChild mijenja živote djece i mladih diljem Ujedinjenog Kraljevstva, pružajući kritičnu skrb koja daje prioritet fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj dobrobiti tih pojedinaca i njihove obitelji', izjavio je Harry dodavši da mu je izrazita čast prisustvovati ovogodišnjoj svečanosti dodjele nagrada.

Meghan Markle mu se pridružila na dodjeli nagrada 2018. i 2019. godine, no zasad nije poznato hoće li i ona stići u London. Osim toga, nisu poznate ni informacije o tome hoće li princ Harry vidjeti članove svoje obitelji dok je u Velikoj Britaniji te hoće li mu se neki članovi možda i pridružiti na ovom hvalevrijednom događaju.

Međutim, Princ Harry i Meghan Markle prošle su godine zajedno planirali ići na dodjelu nagrada WellChild, no tada je u javnost stigla vijest da je kraljica Elizabeta kritično bolesna te je umrla kasnije tog dana.

Mnoge zanima i kako će princ Harry obilježiti godišnjicu smrti svoje voljene bake s kojom je bio posebno blizak!

posljednji ispraćaj

[FOTO] Tužna lica: Princeza od Walesa do Westminstera je stigla s novom kraljicom, a Meghan Markle se vozila s groficom od Wessexa

Pogledaj galeriju